נושא: לאחר קריאה של כל ההתלבטויות שלך, תאריך: 5/17/2008 9:34:00 PM
מחבר/ת: Yaniv K
אהלן,
קראתי את ההתלבטויות שלך, ואני יכול לתת לך חוות דעת על ה Yeti 575 גם 2007, וגם עם נסיון רכיבה על 2008 (למרות שייתכן וקשה להשיג שלדה כרגע אצל היבואן). בכל מקרה הרומן שלי התחיל עם Yeti 575 מודל 2007, הבנייה הייתה מלאכת מחשבת (ופה כדאי להיעזר במישהו שיש לו נסיון בתחום, ההמלצה שלי בחור בשם אלעד קדוש 0502225001, רוכב תחרותי מבין ענין שיש לו חנות בתל אביב). בהתאם לבניה שלי האופניים הם חיית AM אמיתית, ויחד עם זאת מסוגלים (כמובן תלוי גם ברוכב) להתמודד עם רכיבת XC ללא בעיה (השתתפתי איתם בטיול של שבוע ימים מדימונה לאילת ללא בעיה, ללא תקלות, ואם המון FUN).
בשלדה החדשה 2008, יש שיפור במתלה, במשקל ובקשיחות (כי היא מיוצרת בשיטת Hydro). השלדה ממש מעולה, והעברתי אליה את כל החלקים מהשלדה הקודמת (גלגלים DT ex5.1 + נאבות Hope, SRAM X9, קראנק XT, בלמי Avid Juicy 7, Talas 140 RLC, ושאר בני טובים).
(יתרון נוסף לשילדה החדשה היא היכולת להעמיס אותה בקלות של מנשאים סטנדרטיים, זה היה קצת מורכב ב 2007)
לסיכום, אופניים מעולים, ניתן לבנות אותן גם לסגנון אגרסיבי יותר אם מהלך מתלה של 160 מ"מ. יותר קלים מנומד (נומד זה כמו ג´יפ אמריקאי יחד עם היתרונות והחסרונות), יותר זולים מ Orange (שהם מעולים, אך גם כבדים וגם המחיר חסר פרופורציה בשל שער החליפין של הליש"ט).
לגבי אלסוורת, אולי אופני הבוטיק המדהימים שיש בארץ (אני ממליץ לך שוב לשוחח עם אלעד, הוא מכיר ובנה כאלו), אבל המחיר!
מקווה שעזרתי, תבחר נכון, ותרכב בכיף.
יניב.
|