הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/6/2008 9:07:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  גיא עם תוכן  עוד רוכב מתחיל ששואל שאלות...
נושא: עוד רוכב מתחיל ששואל שאלות...  תאריך: 9/6/2008 9:07:00 AM
מחבר/ת: גיא

שלום לכולם,
קודם כל, יש פה יופי של קהילה עם הרבה אנשים שרוצים לעזור.

אני רוצה לרכוש אופניים ראשונים (לא באמת ראשונים, ראשונים בחיי הבוגרים :) ).
אני חושב שהכי נכון עבורי יהיה לרכוש אופני ז"ק בעיקר משיקולי תקציב שאני מעוניין להשקיע בתחביב שלא בטוח ש"יתפוס". סיכוי גבוה שיתפוס כי תמיד אהבתי מאוד לרכב אבל זה לא יהיה נכון לדעתי להשקיע אלפי שקלים לפני שצברתי קצת ניסיון.

מאותה סיבה, סיכוי טוב שאני אבחר בזוג משומש כדי לקבל תמורה טובה יותר לכסף. במידה ואני לא אמצא זוג במצב טוב אני אלך על זוג חדש, אבל אני אנסה למצות את האופשרויות עם שוק היד 2.

בקשר למידת האופניים- אני גבוה (202 ס"מ) ואני מבין שהמידה עבורי היא XL (יש גדולות יותר?), אבל בלוחות המשומשות נתקלתי גם במידות במספרים (אינצ´ים?) ולא ברור לי איך להקביל אותן למידת XL.

משיטוט בפורום הזה הבנתי שאין הרבה הבדלים משמעותיים בין המותגים המובילים בתקציב שלי שהוא עד 2000 ש"ח לזוג משומש או 2500 ש"ח לזוג חדש. במה בכל זאת כדאי להתמקד ולשים לב אליו כדי לצמצם את רשימת האפשרויות.

האם אפשר למקד אותי בדגמים מסויימים כדי לייעל את תהליך הבדיקה? אני לא רוצה להפוך את התהליך הזה לארוך מדי. ברור לי שחובה להרגיש פיזית את האופניים להתאמה מלאה אבל בכל זאת...מותגים או דגמים שכדאי להתמקד בהם?

אגב, סגנון הרכיבה יהיה שבילים (XC) ואני אשמח ליכולת ועמידות מסויימת גם לשטח טכני (אני חובב מהירות ואקשן, מאז ומתמיד).

תודה מראש,
גיא.

חזרה לפורום