נושא: פעם ראשונה תאריך: 9/18/2008 12:00:00 PM
מחבר/ת: David Lorintsy
זו פעם ראשונה שראיתי כאן שמישהו המליץ לרוכב מתחיל ללכת למדידות במרכז רפואי לפני הקניה הראשונה שלו. אם זה תמיד נכון, למה לא המלצתם לאחרים ששאלו את אותה השאלה? הרוב לא הולכים למדידות, ואין להם בעיות כפי שהזכרתם. לדעתי ניתן להתאים אופניים בחנות מקצועית ויש צורך ללכת למדידות רק אם מתגלות בעיות. זו רק דעתי.
אישתי עשתה תואר ועובדת באחד מענפי הרפואה, והמרצים שלה - מומחים לכירופרקטיה, אורוטפדיה, ורופאים - טוענים שרוב רובם של האנשים הולכים עם נעלים שאינן מתאימות להם. לכן אני מבהיר, לא אמרתי שהמדידות לא נותנות כלום, להפך. אמרתי שבמקום להורות לו ללכת למדידות כחובה הכרחית, הוא צריך לשקול את הכדאיות.
בקשר לנעליים, כשאתה הולך לקנות נעלים כבוגר, אתה חושב שאתה מכיר את כל הפתולוגיות שלך אבל אתה לא. אתה בוחר מה שנראה לך ומה שנח לך. הכאבים באים אחרכך. כמות הנעלים שתקנה עד שתגיע להיות בוגר תוכל לממן לך כמה אופניים. ובכל זאת רובנו לא הולכים לרופא לפני קניית נעלים. נעליים יכולות להיות יקרות, יש נעליים שעולות 200 ויש נעליים שעולות 1000.
אני לא כמו חלק מהישראלים, ואני אף פעם לא בטוח מה טוב לי עד שאני בודק. העצה הכי טובה היא לקחת כל עצה בערבון, ללמוד ולבדוק בעצמך. אני חושב שזו טעות לתת פה עצות חד משמעיות במקום הצעות, לאנשים שאנו לא מכירים.
|