הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

11/21/2008 10:07:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אורן עם תוכן  שאלות לפני קנייה-תודה לעונים
נושא: שאלות לפני קנייה-תודה לעונים תאריך: 11/21/2008 10:07:00 AM
מחבר/ת: אורן

שלום לכולם שמי אורן ואני בן 26 מירושלים (אל תתיחסו לשם החשבון, הוא של החברה שלי).
לאחרונה הפסקתי לעשן (ממאי 27 וווהווו :) ואני רוצה להתחיל לעבוד על הכושר שלי, החלטתי לקנות אופניים למטרה זו ופה אתם נכנסים לתמונה.
אני אדם בעייתי מבחינת קניות גדולות (בכל תחום), מברר ושואל הרבה שאלות, קטנוני לעיתים :\ ובגדול יש לי קיבעון של לעשות הכל כדי לא לקבל חתול בשק.
החלטתי על תקציב של בערך 2000 ש"ח, אני רוצה לרכב בשטח ולא חשוב לי דברים כמו בלמי דיסק או שיכוך אחורי וכו, אני רק רוצה אופניים איכותיות עם מתלה קדמי שאיתם אוכל "להוציא את הילד הרע לטיול".
שאלותיי כדלקמן:

מידה: גובהי 169 ס"מ שוקל בערך 74 קילו. איזו מידה מתאימה לי? במעמד הקנייה איפה אוכל לראות את המידה (האם כתוב L,M,S על האופניים עצמם? אם לא אז היכן זה כתוב?), האם יש איזו שיטה "אולדסקול" לבדיקת ההתאמה למידותיי....

סוג האופניים שיתאימו לרכיבה: אני מתכוון להתעלל באופניים האלו, לרכב בשטח, קפיצות ומדרגות פה ושם ואני לא רוצה אופניים שיתפרקו לי. האם תקציב של 2000 ש"ח מתאים לצורך הנ"ל?

אם מישהו מכיר חנות אופניים אמינה באזור ירושלים אני אשמח לקבל את הכתובת, טלפון, אתר אינטרנט וכו...
אם יש לכם טיפים לקונה המתחיל שלא שאלתי לגביהם בבקשה תרגישו חופשי "לטפטפ" אותי.
שאלה קצת לא קשורה...זה אפשרי לעלות על אוטובוסים עם אופניים? הנהגים מרשים?

יש לציין שאני לא מתכוון להשאיר את האופניים לבד בשום שלב אני לא אקשור אותם בשום מקום ולעבודה וכו אני עדיין אגיע באוטובוס.
מצטער על כל השאלות המייגעות ותודה מראש לעונים הנחמדים.

חזרה לפורום