הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

11/24/2008 5:22:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  יוגב איבגי עם תוכן  סיכום יום, סיפור דרך
נושא: סיכום יום, סיפור דרך תאריך: 11/24/2008 5:22:00 PM
מחבר/ת: יוגב איבגי

היום בבוקר נחצו חיי לשניים עד היום ומהיום, קמתי בחמש וחמישים לפנות בוקר, ידעתם שיש שעה כזאת?, שתיתי קפה ופקחתי את העיניים, בסדר הזה, יצאתי החוצה להעיר את התרנגול שבחצר לקחתי את הספה והתקדמתי לכיוון האוטו, אחרי שהבנתי שעדיף שאני אקח את האופניים חזרתי עם הספה החלפתי בינהם ודיוושתי לאוטו, עד כאן הכל היה בסדר ואפילו לא נתפסו לי השרירים!
בני חיכה לי ער ליד האוטו העמסנו את האופניים על המתקן ויצאנו בפעם הראשונה לבן שמן! בבן שמן הבנתי שהחבר´ה בפורום לא סתם מספרים סיפורים וראיתי שאני לא היחיד שהפסיק טיול מדברי של שבוע על גבי סוסים גזעיים לבנים כשלג בשביל טיול בבן שמן, היו עוד כמה שקטעו חלומות באיבם, ירדנו מהאוטו, פרקנו את האופניים שלנו שדיי הסמיקו ליד מה שחשבתי לרגע כאופנועים, פעם ראשונה כבר אמרתי?
שראיתי את הרוכבים עם הקסדות המלאות והמיגונים חשבתי אולי לחזור לירקון אבל רוח הלוחם שלי דחקה את מחשבותיי, תוך כדי המאבק ביני לבין עצמי פנה אלינו אחד הרוכבים שהגיע לבד ושאל אם אנחנו צריכים עזרה ואם אנחנו מכירים קצת את המקום בקיצור רואים שאנחנו ירוקים.... בני סימן לי שעדיף שנרכב לבד כדי שדורון לא יעכב אותנו, אמרתי לו בני, יש לו אפנוע איך הוא יעכב אותך? וחוץ מזה בא בנאדם מבוגר (יחסית אלינו, אל תיפגע..) תכבד אותו, אז נסענו איתו או יותר נכון אחריו, כנראה שפגשנו את אחד הרוכבים הכי נחמדים בתחום כי הוא התעקש להכיר לנו את כל האיזור, ומאיפה רואים הכי טוב? מהמקום הכי גבוה! אז התחלנו לטפס ולטפס ולטפס בשלב מסוים דורון היה כל כך קטן שבקושי ראינו אותו אבל שעות עם גשש בסיורים בצבא עזרו לי לעקוב אחרי סימוני הגלגלים שלו או של מאות רוכבים אחרים.... בני הסתכל עליי במבט מאיים ואמר הבטחת ירידות בין עצים, מסלולים מהירים, איך אמרת? "סינגלים"? החלטנו שדורון מעכב אותנו... שהגענו אליו בשיא העלייה נתנו לו כמה דקות לדבר ולהכיר לנו את האיזור לפני שנגיד לו שימשיך לדרכו, כי לא נעים לקטוע בנאדם באמצע הדיבור וגם כי היינו צריכים לסדר נשימה לפני שנוכל להגיד לו את זה...
משם נפרדנו מדורון שאני חייב לציין שאם הייתי בכושר הייתי שמח מאוד לטייל איתו! ונכנסנו לכל מיני שבילים צדדיים ומצאנו את ה"סינגלים" המדוברים, בני חייך, אני חייכתי, אתם יודעים שעם פה פתוח יותר קל לנשום? אז המשכנו לחייך כל הדרך אל האוטו...
הסינגלים השאירו לנו טעם של עוד, עוד הרבה, אבל גם למדנו לא לזלזל ברכיבות לצורך כושר בלבד! כדי שנוכל לטפס גבוה גבוה כדי שהירידות יהיו יותר ארוכות...
נ.ב
התיישבתי לכתוב כי ככה יש לי סיבה לשבת ולא לעמוד או חס וחלילה ללכת אז יש שני דברים שלמדתי היום
1. לרכוב הרבה רכיבות ארוכות ועליות בשביל הכושר
2. לא לשכוח מתיחות!!!!

חזרה לפורום