נושא: מאורי ששון עלויות לתוכנית יחודית לרוכבי אופנים תאריך: 12/5/2008 1:25:00 PM
מחבר/ת: אורי ששון
לאבי וחברי הפורום שלום
כנראה שהנושא לא הוסבר ברור, אין כאן שום כוונה להסתיר שום מיידע ההיפך הוא הנכון , אבל מאחר ומדובר בתוכנית יחודית לאופניים ולרוכב יש לכל רוכב את סוג האופנים שרכש ובעלות הכספית שרכש , אתה לא מצפה שרוכב אופנים שרכש אופנים בעלות של 5000 ש"ח ישלם לביטוח כמו לחבר אחר שרכש אופנים בסך של 30.000 ש"ח , כנ"ל לגבי שאר הכיסויים שנמצאים בתוכנית מעולה זו. אני מצרף אליכם תמצית הסבר לתוכנית . כדי להתאים את התוכנית לרוכב ולאופניו נדרש לחזור אלי באופן אישי ואשמח לסייע לכל אחד לפי הצורך שלו/ה . הפוליסה מעניקה בין היתר: - כיסוי ביטוחי לאופניים עצמם עד 30.000 ₪ - כיסוי ביטוח לתאונות אישיות לרוכב עד 100.000 ₪ - אחריות כלפי צד שלישי עד 100.000 ₪ - פיצוי במקרה של מצב סיעודי לרוכב עד 20.000 ₪ - החזר הוצאות רפואיות - והרחבת הכיסוי לאופניים גם לנסיעות לחו"ל
פוליסת הביטוח "למדווש" מכסה את מגוון הסיכונים להם חשוף רוכב האופניים ומעניקה בין היתר: - כיסוי בגין אובדן או נזק תאונתי לאופניים. - אחריות כלפי צד שלישי. - כיסוי בגין תאונות אישיות לרוכב. - פיצוי חד פעמי בגין מצב סיעודי שארע לרוכב עקב תאונה או החזר הוצאות רפואיות. - אפשרות להרחבת הכיסוי גם לנסיעות לחו"ל.
אל תישאר ללא ביטוח שישמור גם עליך וגם על האופניים שלך!
הנייד שלי 052-2496104 המייל שלי [email protected] בתודה ונסיעה בטוחה לכולכם
|