הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

12/16/2008 9:16:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  יואל לביא עם תוכן  בעיות שלדה בטרק
נושא: בעיות שלדה בטרק תאריך: 12/16/2008 9:16:00 AM
מחבר/ת: יואל לביא

הסיפור הוא שפניתי בהתחלה לחנות ממנה נרכשו האופניים ע"י הרוכש המקורי (זה שמכר לי אותם) ושם באמת ניסו לעזור כי הם ידעו שזה כבר פעם שניה שהחלק נשבר בתוך שנה, והציעו לי את החלק במחיר עלות של 700 ש"ח, בהתחלה ניסיתי לבדוק אפשרויות תיקון וכשזה לא צלח, פניתי ישירות אל היבואן עם סיפור המקרה, הוא הפנה אותי לחנות שלהם באזור מגורי (קיבוץ גן שמואל) כדי לבצע את הרכישה דרכם תוך הבטחה שילכו לקראתי, בחנות ביקשו ממני 900 ש"ח כאשר לטענתם המחיר המלא הוא 1500 ש"ח, מכיוון שכבר היתה לי הצעה של 700 ש"ח פניתי שוב לחנות המקורית בכוונה לרכוש את החלק במחיר הזה, שם להפתעתי סיפרו לי שאין את החלק שלי אלא רק משהו חלופי יקר ב 1500 ש"ח, זה כל הסיפור וזה מרגיז שחלק שאמור להיות באחריות לכל החיים (לרוכש המקורי) נשבר פעמיים בשנה והיבואן מתנער ממני, מסתתר מאחורי סעיפי האחריות ודורש מחיר מלא, לעניות דעתי עליו להכיר באחריות חלקית לאור הנסיבות, לא בקשתי את החלק בחינם, הייתי מוכן לשלם 700 ש"ח, לדעתי הי על היבואן ללכת לקראתי במקרה זה ובאמת לספק לי את החלק במחיר עלות בלבד.
יואל

חזרה לפורום