נושא: גלגלים ב-CRC תאריך: 2/6/2009 3:33:00 PM
מחבר/ת: ערן מנשה
שני החישוקים טובים לאול-מאונטיין ויכולים לבוא בגלגל קדמי או אחורי - אגרסיבי זה הגדרה אישית, מה שבעניי יכול להיות אגרסיבי בענייך יכול להיות שלא והפוך. 32h או 36h מעיד על מספר החורים שיש בחישוק לחיבור חישורים (32h = 32 holes) – כמובן שמספר החורים בחישוק חייב להתאים למספר החורים בנאבה.
חישורים שנחשבים טובים: 1.DT Swiss - יש בעובי קבוע או משתנה, אם המשקל לא חשוב לך, אז תבחר עובי קבוע 2.Wheelsmith – אני מכיר בעובי קבוע אבל אני מניח שיש גם בעובי משתנה.
אורך החישורים נקבע בהתאם לנאבה ולחישוק וישנם מחשבונים בכל מיני אתרים לחישוב של האורך הדרוש.
אם הנאבות שלך בסדר אז אתה לא צריך להחליף אותן, וכמו שציינתי קודם - אורך החישורים נקבע לפי הנאבות והחישוק.
עכשיו נשאלת השאלה, למה אתה רוצה לקנות רק חישוקים וחישורים (אל תשכח שיש את אלמנט הבניה של הגלגל שמן הסתם תעשה בארץ – כ-300 ש"ח לזוג) אני הייתי הולך על גלגלים קומפלט, יש לך מחירים טובים על גלגלים ב-CRC ואתה יכול להזמין כל חישוק וכל נאבה שיש להם במלאי, הם כבר דואגים לחשב איזה אורך חישורים אתה צריך ובונים את הגלגל. ובהמשך לזה מוכר את הגלגלים הישנים שלך קומפלט – לדעתי יותר קל מאשר למכור חישוקים...
דוגמא לגלגלים קומפלט (נאבות של HOPE PRO 2, חישורים DT Swiss, וחישוקים לבחירתך – חלק בתוספת תשלום): http://www.chainreactioncycles.com/Kits.aspx?ModelID=7599
בהצלחה :)
|