הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

3/5/2009 1:29:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן   :suss: מי קרא לי?
נושא: :suss: מי קרא לי? תאריך: 3/5/2009 1:29:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

קיבלת כמה תשובות טובות, אבל אנסה להוסיף.

לגבי פוקס - הם מצויינים, אבל לאו דוקא הרבה יותר מאחרים, למעט שני דברים:

1. בעוד שלשאר היצרנים הגדולים (מאניטו/רוקשוקס/מרזוקי) יש בולמים בכל מיני רמות, פוקס מייצרים רק דגם אחד בכל קטגוריה, הטוב ביותר שהם מסוגלים. משום כך הם תמיד יקרים, אבל משום כך אין מאוכזבים - הרבה מהביקורת על יצרנים אחרים נובעת משימוש לא מתאים בבולם "כלכלי".

2. היבואן של פוקס מתייחס לעבודה שלו ברצינות גדולה, ומקצועיות שלא היתה מביישת את היצרן עצמו.

השלדה שלך בהחלט יכולה לקבל מזלג 120 או 130, ותקבל כך זויות נוחות לשימושי AM (עדיין נוח לדווש, יותר כיף בטכני...).
פוקס - כמו שהומלץ, ה"32" הקצת יותר ישנים במחיר סביר, באיכת גבוהה, אמינים - ומתאימים לך.
רוקשוקס - אני רוצה להוסיף לרשימה שלך את הרווליישן דור קודם, גם הוא עם 130מ"מ של בולם AM איכותי ביותר.
לגבי מאניטו - יש טוענים שאיכות השיכוך של בולמי הקצה שלהם גבוהה אפילו מזו של המתחרים. מנסיוני מדובר בבולמים אמינים ונוחים לתחזוקה. אולי בגלל היבון (מצמן-את-מרוץ) ואולי מסיבות אחרות, יש להם בארץ שם לא טוב, מה שמאפשר לך למצוא כאלה בגרושים. הMINUTE הוא בולם 100-130 איכותי ביותר, שלדעתי לא נופל מאף אחד מהמתחרים. הBLACK הקצת יותר ישן מומלץ גם הוא. יש סדרות זולות יותר, אבל למה להתפשר כשאפשר לקנות את הטובים.
מה שכן - עד היום טיפלתי בכל בולמי מאניטו שלי (כבר ארבעה) בעצמי, כך שאין לי דעה משלי לגבי השרות אצל היבואן.

אני קצת לא מסכים עם הקביעה של גיא (מתחתי), שאין טעם להשקיע יותר מדי באופניים האלה. כבר טעמת אחרים ואתה מתעקש לחזור אל שלדה שנוחה לך מאוד. אין סיבה שהיא לא תשרת אותך שנים רבות - היא עמידה וחזקה - ואין סיבה שלא תשקיע בתחביב שלך 2000ש"ח לכמה השנים הקרובות.
מתד שני, אפשר באמת לקנות משומשים מ"הדור הקודם" במחירים נמוכים, כך שאפשר להשאיר קצת בצד לעוד פינוקים......

בהצלחה

דרך אגב, מי חופר? :p

חזרה לפורום