הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

3/25/2009 12:21:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  המלצות
נושא: המלצות תאריך: 3/25/2009 12:21:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

קודם כל, עצתי לך - אל תקנה בביקור הראשון בחנות, משתי סיבות:
1. כדי להמשיך ולראות עוד חנויות.
2. כדי לבדוק על הדגמים המוצעים לך, ולחשב חישובים בנחת.

כמעט כל אחד ימליץ לך על אופני הכניסה שלו. אני עד היום מתגעגע לאופניים הראשונים שלי - מרידה קאלאהארי. גם הייתי מאוד מרוצה מהשרות בחנות שבה קניתי אותם, וגם בחנות אחרת של אותה רשת שיצא לי לעבוד איתה.

כדאי לשים לב לפרטים הבאים:
בלמים - במחירים האלה לא להתפתות לבלמי דיסק. בלמי חישוק יתנו עוצמת בלימה מספקת במחיר זול בהרבה. בלמי דיסק יהיו כנראה באיכות גרועה, ו/או ינגסו מתקציב של רכיבים אחרים.
הילוכים - לרכיבת שטח לא כדאי להתפשר על פחות מ-24 הילוכים. אני נזקקתי לכל האפשרויות. לעומת זאת, 27 הילוכים לא נותנים יותר מרחב עבודה, אלא הפרשים קטנים יותר בין ההילוכים - חסר משמעות בשלב הזה (אני עדיין לא עברתי ל-27 הילוכים).
גלגלים - מה שקוראים "דופן כפולה" או "חישוקים כפולים". העומסים גם בשטח קל יחסית לא קטנים, ובמיוחד לרוכבים כבדים (70ק"ג ומעלה).
כל השאר סובל דיחוי, לדעתי.

בסיבובים בחשמונאים אני תמיד מתחיל בחנות "בייקלאב" - יחס מצויין ושרות מקצועי וענייני מאוד. מבחינתי אחת החנויות הטובות בארץ.
בחנויות הרשתות לא בטוח שכדאי להיכנס דוקא שם - לפעמים תקבל שרות טוב יותר בחנויות אחרות.
אבל כדאי לשאול אחרים. אני לא ממש מקומי...

חזרה לפורום