הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/7/2009 11:11:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רותם 12 עם תוכן  בוא נבהיר קודם כל
נושא: בוא נבהיר קודם כל  תאריך: 5/7/2009 11:11:00 PM
מחבר/ת: רותם 12

שאלה אופניים באמת טובות, אבל הטריפל מקדימה והפרסומות שנעשו הביאו לחשיבה שאלה אופניים שיכולות לעשות הכל ,החל מXC וע DH קל ,אבל בXC ובעיקר בטיפוסים טכניים לי בכל אופן הן היו לא יציבות הטריפל מקדימה הוא צר ביחס לטריפלים "אמיתיים וכך יכולת הצידוד נפגמה וסיבובים חדים ומהירים לא תמיד היו אפשריים, בנוסף האופניים לא ממש היו זריזות למרות משקלן הקל(יחסית),בנוסף אני לא מחשיב את עצמי כרוכב DH נטו אבל בקפיצות ובירידות מהירות ששם אני משתדל להיות כל הזמן הרגשתי לא נוח האופניים היו ארוכות מדי ולא איפשרו לי שליטה מלאה(זה קצת הזכיר לי מכוניות אמריקאיות שבקו ישר הן היו מעולות אבל בפיתולים זה היה סיפור אחר) ולכן לא היה לי מספיק ביטחון על האופניים וזה פגם לי בהנאה, בנוסף הבולמים הם ברמה של XC נטו במיוחד האחורי וקפיצות ודרופים ברוב המקרים לא הלכו איתו יד ביד בנוסף לכך שמתלה הFSR לא עשה עליי רושם ולא גרם לי להרגיש נטול בובינג ולפעמים אפילו הרגשתי איך נסגר המהלך עד הסוף בתאוצות מהירות ובטיפוס מהיר גם עם הDHX.
למרות כל המלל הזה אני חייב לומר שיכול להיות שכל מה שכתבתי תקף רק עליי למרות שנתקלתי בעוד כמה אנשים כמוני וגם בחו"ל יש לא מעט אבל אין בזה לומר שהאופניים לא טובות וברגע שראיתי שאני מנסה להפוך אותם למשהו אחר באמצעות שידרוגים והחלפת חלקים הבנתי שאני צריך לעבור למשהו אחר בנוסף אני חושב שדגם 2009 עם הטאלאס מקדימה יהיה הרבה יותר טוב מדגם 2008 ויהיה יותר וורסטילי ונוח לרכיבה.

חזרה לפורום