הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/7/2009 7:08:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  יש לך הנחה שגויה
נושא: יש לך הנחה שגויה תאריך: 7/7/2009 7:08:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

שסאנטור היא חברה ברמה טובה.

"המוביל הזה נמצא גם בבולמים אחרים, יקרים יותר" - נראה לך?
החלק שנשחק עשוי כאן פלסטיק - אבל אצל אחרים עשוי מתכת, ועמיד בהרבה.
זו הסיבה שהמזלג הזה כל כך זול, שאפשר לצרף אותו לאופניים שעולים כמו מזלג בינוני של חברה אחרת.

כיצד ניתן לפתור את הבעיה? על ידי החלפת החלק. לסאנטור אין יבואן מסודר בארץ למיטב ידיעתי, כך שהשגת חלפים היא בעייתית מאוד. גם אם תצליח להביא את החלק, זה יעלה לא מעט, ובסופו של דבר תמצא את עצמך עם בולם באותה רמה שהיה לך קודם. סביר להניח שבאותה השקעה תוכל למצוא בולם משומש של חברה טובה באמת (מאניטו, רוקשוקס, אולי אפילו פוקס ישן), ולהעלות את רמת השיכוך שלך.

אין מה לחזק שם. גם בבולמים הכי איכותיים זה חלק שיש להחליף כשנוצר חופש.

אם אתה בעניין של אילתורים מצינור PVC כלשהו - סבבה אני דוקא בעד אילתורים, במיוחד בציוד זול. זה יכול לשפר את ההבנה שלך במבנה פנימי וטכנולוגיות של אביזרים כאלה בכלל. אין לי מספיק ידע בחוזק חומרים בכדי להביע דעה, אבל שוב - לא תקבל שיכוך איכותי יותר ממה שהמזלג הזה יודע לספק, וזה לא הרבה מלכתחילה.

אפשרי?
בטוח!
כדאי?
לא ברור. כאחד שאוהב להסתדר לבד ובזול, כבר פתחתי שלושה בולמים שונים שיש לי (כולם של מאניטו) ועשיתי להם טיפולים תקופתיים, ולחלקם גם יותר מזה... אבל זה סוג של אילתור שלדעתי התועלת שלו היא לימודית בלבד, לא מעשית.

חזרה לפורום