הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

10/1/2009 9:45:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  בעז שדה עם תוכן  עזרה
נושא: עזרה תאריך: 10/1/2009 9:45:00 AM
מחבר/ת: בעז שדה

ברשימה שללך יש מגוון משונה של אופניים -
1, 7 ,9 ו 10 הם אופני אול מננטיין שאין הרבה מקומות בארץ שאפשר באמת להנות מהם (מנסיון, יש לי את שניים מאלו שברשימה) בנוסף ובניגוד למה שמנסים למכור על התכונות של האופניים האלו, הם קשים יותר לשליטה, כבדים יחסית, בעלי היגוי איטי ולא ממש מצטינים בעליות ובטיולים ארוכים - הם נהדרים לרכיבה אגרסיבית יחסית בירידות עם יכולת סבירה בתחומים אחרים - שוב נדרש רוכב מנוסה ובעל כושר כדי להנות מהם באמת.
דגם 6 הם אפני דאון היל - ממש לא אפנים למי שלא רוכב רק בירידות!!
לגבי השאר - SANTA CRUZ אלו אפנים נחמדים אבל "אובר רייטד" והדבר מתבטא במחיר, ה TREK ממש לא נראים לי מתאימים לשימוש יום יומי - לרוב אופניים שנבנו לתחרויות CROSS COUNTRY זה לא הבחירה הטובה ביותר לטיולים וגם אלו שילדות שדורשות יותר יכולת רכיבה בגלל זוויות ההיגוי והכסא שלהם (בנוסף קרבון זה לא החומר הממומלץ לאופנים יד שניה כי יכולים להיות לו נזקים לא נראים לעין שיגרמו לשבירת השילדה)
האופנים האחרים שברשימה נראים מתאימים יותר - אלו אופני שבילים שמתאימים מאוד לתנאי הרכיבה בארץ.
יש לי נסיון עם המרין האלו - ואתה גם יכול לקרוא עליהם כאן http://www.bikezone.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C-marin-mount-vision-5.8-13590-%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2.html
מצטער על איך שנראה הלינק -
:((
בנוסף היבואן שלהם - פדלים, הוא אחד היבואנים היותר מוצלחים בארץ (אני לקוח מאוד מרוצה שלהם)
אבל בסופו של דבר מה שחשוב זה לא האיבזור של האופנים אלה התחושה עליהם בנסיעה, פשוט תנסה אותם, ואלו שמרגישות הכי טוב יהיו הבחירה הטובה ביותר (ביד שניה חשוב גם לוודא שהאופנים מתוחזקות כמו שצריך)
כדרך אגב המחירים של רוב האופנים ברשימה צריכים להיות נמוכים יותר - תתמקח
בהצלחה

חזרה לפורום