הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

1/29/2010 6:20:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  היי, אביחי,
נושא: היי, אביחי, תאריך: 1/29/2010 6:20:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן

אתחיל מהסוף - בהחלט אפשר להתחיל מאופני ש"מ, במיוחד אם ברור לך שתגיע לזה ממילא.
אבל לא תמצא ש"מ ראוי לרכיבה במחיר שסביב 1000ש"ח.
גם לז"ק חדש, 1000ש"ח זה מחיר נמוך יחסית, בעיקר אם אתה מתכנן לרדת לשטח.

ותעזוב את הקישקוש של "אופני מדבקה". גם לחלק מהיצרנים הגדולים והמכובדים יש
אופניים זולים עם רכיבים זולים, שלא הייתי סומך עליהם יותר מאשר על מה שאוהבים לקרוא "אופני מדבקה".

1. אין חברה כזאת K2S. יש K2 שהיא חברה רצינית וטובה, ויש KHS שהיא חברה רצינית וטובה.

2. החנות של פרידמן בהחלט מציעה גם אופניים טובים במחירים טובים. כבר קניתי שם בעצמי ואף הפניתי חברים. המגרעת היחידה שלהם - יש חנויות יותר מקצועיות. אבל אם אתה יודע מה אתה מחפש, ומטפל בעצמך באופניים - שווה לבדוק אותם.

3. רוזן מינץ - אחד היבואנים הגדולים. אני מאוד אוהב את האופניים של מונגוס - גם ז"ק וגם ש"מ. מרידה הוא היצרן השני בגודלו בעולם, ואחד היחידים שמייצר שלדות בעצמו, כך שיש להם יחס טוב של תמורה למחיר. דרך אגב, את האופניים שלהם אתה יכול לקנות דרך פרידמן, ולחסוך כמה אחוזים במחיר. שווה בדיקה...

4. אין ארוחות חינם. אם אתה מוצא אופניים איכותיים ביד2 (גם באתר כאן ישנן המון מודעות על אופניים משומשים) - זו דרך מצויינת לחסוך כסף, אבל יבואן שמוכר דרך יד2 אופניים "מקצועיים" חדשים עם אחריות במחיר של פחות מ-1000ש"ח? אני לא מאמין שתמצא שם מציאות. חבל על הכסף והזמן שלך.

בהצלחה

חזרה לפורום