הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/8/2010 9:09:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  כמה הערות
נושא: כמה הערות תאריך: 5/8/2010 9:09:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן

רק מתוך המפרט - אין לי נסיון אישי. ההערות בהנחה שאתה רוצה לצרף אותו לרכיבות שטח. אם זה רק בשביל לעשות רושם בשכונה, זה מספיק טוב

* דבר ראשון - ההילוכים שלו נורא גבוהים. הנמוך ביותר מקביל בערך ל2-5 במערכת 27 הילוכים, והגבוה ביותר ל3-7. ברכיבת שטח הבעיה היא בעליות, במיוחד הטכניות שבהן, ואז צריך הילוכים נמוכים. ממה שאני מתרשם על פי התמונה, החלפה לפלטה קטנה איננה טריויאלית, ואולי כלל בלתי אפשרית.

* אני לא מת על הגיאומטריה שלהם - היא נורא ארוכה. אם הילד רק מדווש זה סבבה, אבל אם הוא רוצה קצת יותר שליטה וטכניקה - שלא לדבר על ניתוק גלגלים מהקרקע - יהיה לו מאוד לא נוח איתם.

* הפדלים הם סטנדרטיים לחלוטין - לא הייתי יוצא עם כאלה לרכיבת שטח, ולא הייתי שולח ילד. זה פחות דחוף - אפשר לתת לו לגלות לבד למה זה לא נוח, ואז לשתף אותו בהחלטה על פדלים חדשים.

בשורה התחתונה - אם כבר ראלי - הייתי בודק את ההבדל מול ה"סקאוט" "24. על פי התמונות נראה שהם לא ארוכים בהרבה, ולא גבוהים בהרבה - כך שאין ויתור משמעותי בנוחות - אבל יש להם יתרון מובהק בהילוכים - בעיקר למהירויות נמוכות - וגלגלים גדולים יותר מגהצים טוב יותר את השטח.
אם ישמור עליהם הם יתאימו לו לכמה שנים טובות.

חזרה לפורום