נושא: תודה רבה, כמה תשובות ומה שקרה היום תאריך: 9/5/2010 9:50:00 PM
מחבר/ת: אסף א
דבר ראשון תודה על העזרה! לפי מה שראיתי באתר היבואן מדובר באופניים שעולות קרוב מאוד 10,000 ש"ח. מצבם נראה בין טוב לטוב מאוד, צמיג אחורי קצת שחוק, לדעתי יהיה צורך להחליף אותו בעתיד הקרוב, צמיג קידמי נראה בסדר גמור. המפרט מקורי, בנוגע לזה אני מבולבל, חיפשתי באתר של FELT את האופנים האלו COMPULSION4 ולא מצאתי את דגם 2008 כמו שאמרו לי בחנות, גם לא בשנים קודמות, הסתכלתי בקטלוגים של העבר, אבל בשנת 2009 האופנים נמצאות... זה נראה שבשנים הקודמות הדגם הנ"ל לא היה קיים.. לכן אני מסיק שהאופנים הם דגם 09´ ובחנות פשוט התבלבלו...
היום הלכתי לחנות, והבעלים הציע לי גם אופני TREK FUEL EX8 שנת 07´. רוצה עליהם 6000 ש"ח הוא נתן לי אותם לכמה ימים, להתנסות.. הרגע חזרתי מבן שמן, היה מדהים, האופנים היו ממש מהנות! נהנתי מאוד! אם זה ביציבות שלהן, הביטחון שהן נותנות לי כרוכב, כאילו הכל קטן עליהן!
הטרק נראות עם אותו מפרט שהן נקנו חוץ מכידון מקרבון. יש גם נעילה של בולם קידמי מהכידון, אני מניח שזה סטנדרט..
ביום שלישי אני אקח את ה FELT לבן שמן ונראה איך יהיה איתם, אבל ההנחה הטבעית שלי, שבגלל שאין לי המון נסיון ובפרט עם ש"מ אני לא אבדיל בניהן כל כך. אם כך יהיה המצב, מה אתם חושבים? מה עדיף?
זה המפרט של הFELT 09´ כי שוב, את 08´ לא מצאתי
COLORS: Matte Steel Blue Sizes: S (15.5”), M (17.5”), L (19.5”), XL (21.5”) FRAME/Fork: Felt Equilink “Aggressive trail/All Mountain” Full Suspension, 7005 Double-Butted Aluminum w/Hydroform TT & Alloy Seat and Chainstays: 150mm travel, Compatible with Felt ISCG Mount; Fox Float RP23 XV Rear Shock; FOX 32 TALAS RLC Air 140mm Travel Suspension Fork with 15mm axle DRIVETRAIN: Shimano XT Shifters, Deore XT FD; Deore XT “SHADOW” RD Deore XT 44/32/22T Crankset, Deore XT 9-Speed Cassette Components: Felt XAM All Mountain stem; Felt XAM All Mountain Riser Handlebar; Shimano Deore XT Hydraulic Brakeset; Felt XAM Saddle Wheelset: Shimano Deore XT WH-M778 with 15mm thru axle; Felt Devox XAM Mountain tire with Folding Tubeless ready bead Weight: 12.8kg/28.2lbs
תודה רבה!
|