נושא: ציוד חובה תאריך: 1/10/2011 4:57:00 PM
מחבר/ת: צחי בר סלע
לא יוצא מהבית בלי: (אופניים... :rolleyes: ) 1. קסדה 2. כפפות (עבור רכיבות קלות, עם הילדים וכדומה, אפשר כפפות פתוחות) 3. טלפון
לא לוקח למכולת ולפיצוצייה אבל כן לכל טיול שטח, גם לסיבוב בשבילי פרדסים או לנחל אלכסנדר המישורי. (לא שאני לוקח את האופניים למכולת)
ערכת כלים הכוללת: 1. משאבה 2. "רב כלי" ייעודי לאופניים, הכולל כלי לניתוק/חיבור שרשרת. 3א. ערכת תיקון פנצ´רים (מדבקות) 3ב. ערכת תיקון פנצ´רים (לטיובלס) 4. כפות איכותיות (שאילה מפלסטיק לא ישברו באמצע) 5. מפתח 15 (לאופניים שלי אני לא צריך (למעט פדלים), זה בשביל האופניים של הילדים או עבור כאילה שאין להם שחרור מהיר) :p 6. פנימית אחת עם ג´יפה.
כאשר אני יודע שזה לא יהיה XC של כושר בלבד: 1. מגיני ברכיים ומרפקים
עוד דברים שאינם עונים להגדרה ציוד היקפי לאופניים: 1. מים.... חשוב מאוד כמובן. 2. אוכל כלשהו. תפוח, קורנפלקס, גרנולה, או אפילו סנדוויץ´ קל (לא משהו שיעלה... ) אפשרי גם עצירה ליד עץ החרובים השכונתי, גם אם הוא במענית. 3. הטלפון הסלולרי הישן עם הרמקולים המצויינים, ועם המוזיקה שנראה לי שרק אני אוהב. (אבל מה אכפת לי, זה עוזר בעליות) גם אם אני רוכב רק בשטח - חס וחלילה אוזניות: לא בטיחותי!
ולבסוף: התיק אשר לתוכו דוחפים את הכל.
ועוד קצת: נשאר באוטו: סנדלים, שמן שרשרת.
וגם חשוב: רוכב צריך לקחת איתו (לפחות) את כל הזבל הבלתי אורגני שהוא מייצר במהלך הרכיבה. כן. פנימית אינה אורגנית, ואינה קישוט הולם לעץ.
|