הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

3/2/2011 10:41:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן 10 עם תוכן  ציר אחורי וכדורים למיסב
נושא: ציר אחורי וכדורים למיסב תאריך: 3/2/2011 10:41:00 PM
מחבר/ת: איתן 10

שלום לכולם.
באופניים המשומשים שקניתי אך לפני חודש (220FELTQ), גיליתי חופש בין הציר האחורי לגלגל. פתחתי הכל (וגיליתי שמישהו התעסק עם זה בעבר). פירקתי את המיסבים(נקראים מיסבים פתוחים?? כלומר הוצאתי את הכדורים) ניקיתי וגירזתי. על החלק שמהדק (אני חושב שנקרא העילי) גיליתי פני שטח לא יפים ואני חושב שצריך להחליף אותם. אולי גם את הכדורים- אין לי דרך למדוד אותם. כמה שלא נסיתי לשחק עם ההידוק לא הגעתי למצב שהגלגל מתגלגל ממש בכיף ובלי חופש. אז אני מנצל את הפורום לעצה בקשר לרכישה של ציר אחורי עם הכדורים והאומים המהדקים:
1. איפה קונים בארץ? מחיר אולי?
2. אם אני מזמין מחנות מחו"ל מה אני אמור למדוד? (יש 9 כדורים של 5.6 מ"מ אם אני לא טועה) מאיפה לאיפה מודדים את רוחב הציר?
3. האם אפשר בהזדמנות זו לעבור לציר עבה יותר או משהו עם מיסבים סגורים? (כלומר 2 מיסבים עצמאיים ולא כדורים שאני מהדק בעצמי ע"י האום).
4. אני צריך לפרק שוב בשביל למדוד אבל אני חושב שזה ציר 9 מ"מ - עם שחרור מהיר. לא ממש זקוק לשחרור מהיר. בכל מקרה הייתי שמח לשדרג למשהו מחוזק (אני שוקל 90 ק"ג ואמנם לא מטייל אבל רוכב בעיר ויורד איתם מדרגות. אני לא מתכוון מדרכות, אני מתכוןן כמה מדרגות) אשמח אם יפנו אותי להמלצות או לפחות סקירה על צירים חלופיים.
איך ציר עבה יותר מסתדר עם ה"אוזן" - הרגילה-שיש בשלדה שמקבלת את הציר ?
5. הייתי שמח שכל הסיפור לא יעלה הרבה יותר מ50 דולר. את ההרכבה אני יכול לעשות בעצמי (כנראה )
תודה מראש
איתן
:confused:

חזרה לפורום