נושא: המשך חוות דעת סבב 3 תאריך: 3/14/2011 11:14:00 PM
מחבר/ת: עמיר פלד
שלום,
אני שמח אם עזרתי.
לגבי הרוקי: אופנים מצוינים ויעילים רמת אבזור די בסיסית והם שנת 2007 מה שאומר שיש מצב שתדרש לטיפולי תחזוקה כאלו או אחרים. הבעיה עם השלדה הוא לא רק מצבה היום, כי אם היא חשופה לסדקים או שברים זה יכול לקרות לך גם אחרי שנה ואז תידרש להחליף שילדה כי ביד שנייה אין אחריות לשלדות.לדעתי אל תיקח חבל על הסיכון למפח נפש.
אם תשים את הרוקי בצד לרגע נשארו המארין הסטמפג´מפר והטרק FUEL EX 8.
לגבי הטרק FUEL EX8 הייתי לוקח רק שנת 2010 ומעלה כי גם היה להם סיפורים עם סדיקה ושבירת שילדות בשנים קודמות לכך.משנת 2010 ומעלה לדעתי אופנים מעולים.
לגבי הסטמג´מפר - ללא ספק קלף מנצח כמעט בכל השנים בו הוא מיוצר. לדעתי בחירה מצוינת ביחוד משנת 2010 ומעלה אך גם שנים קודמות הדגם מצוין. יש להם שוק מצוין ועקב כך הם שומרים טוב יחסית על המחיר ומחירם גבוה יחסית ליתר זוגות האופנים מאותו שנתון.
לגבי המארין - אופנים מצוינים (בדגש על רכיבת ניסיון לנוחות ובדיקת הברכיים) המינוס שלהם הוא שיש להם שוק חלש יחסית בארץ ולא בהצדקה אך זה בא לטובתך בקנייה (תתמקח על המחיר).
בקיצור בהתניה של השנים שהזכרתי הבחירה בין המארין לסטמפג´מפר ולטרק צריכה להעשות
על פי נוחות כי שלושת הזוגות מצוינים וישרתו אותך נאמנה ובהנאה מרובה
בהצלחה
עמיר פלד
|