הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/2/2011 11:26:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אבי שששש עם תוכן  שוב "טיב" השירות מגלה את פניו
נושא: שוב "טיב" השירות מגלה את פניו תאריך: 5/2/2011 11:26:00 PM
מחבר/ת: אבי שששש

קודם כל אם אתה פותח כבר את הקלפים אז עדיף שתדבר לעניין ואני אגיב על הכל כי רק כאן מסתבר שיש לך "אוזן קשבת" לאחר שלא נתת להשחיל מילה בחנות. גם בתגובה שלך אתה ממשיך במסע ההכפשות שלך מה שמחזק את הטענות שלי כלפיי השירות, שלא לדבר על הסתירות שרשמת.
בקשר למסר מה שחשוב שאנשים יפנימו ולא הטוקבקים שירשמו (ולטענותיך יש פורומים אחרים שבהם הגיבו אם זה מספק אותך).
ראוי לציין שמטבעי בדר"כ אני מפרגן כאשר אני מקבל שירות טוב וגם דואג שידעו על כך וכך רציתי לעשות גם במקרה הזה. הרי בעת מכירה הכי קל לתת שירות טוב, אבל טיב השירות מתגלה כאשר ישנן בעיות לאחר הרכישה וצריך לקחת אחריות. מה גם שאמרת באותו היום: "אם לא תהיו מרוצים לא עשינו שום דבר". אבל כנראה דיבורים לחוד ומעשים לחוד. עוגמת נפש כזאת לא זכורה לי שקיבלתי בעבר.
לעצם העניין, 2 מוצרים רכשנו אצלך ושניהם היום לקויים.
לגבי האופניים באותו יום של הקנייה כאשר הגענו הביתה מיד לאחר מכן גילינו שאין אויר בצמיג וזוגתי אף יצרה עימך קשר. ניסינו לנפח אך ללא הועיל. אכן הגענו יומיים לאחר מכן אליך ואף ראית שהצמיג היה חדש ולא בוצעה רכיבה אך העדפת לחשוד בנו בחוצפתך (עדיין לא שיא החוצפה). יאמר לזכותך שתיקנת את התקר.
נעבור לליקוי השני, בעת נסיעה עם המנשא כאשר היו עליו 2 זוגות אופניים, המנשא קרס. ראוי גם פה לציין שהתקנתי את המנשא לפי ההוראות שקיבלתי ממכם. חיזקתי את הרצועות אך הציר נשבר בעת הנסיעה (שוב, מדובר בפחות משבועיים ימים). החננו את הרכב ונאלצנו לרכב הביתה.
הגעתי אליך לחנות (אתה לא היית שם) והעובד שלך החליף את הציר. פה חשוב לציין שגם לאחר שהעובד החליף את הציר וחיזק את המנשא, המנשא קרס לאחר ששמתי עליו 2 זוגות אופניים לבדיקה. מה שמחזק את הטענה שהמוצר לקוי!
הגעתי בפעם השניה באותו היום (פעם שלישית בסה"כ (נראה לך הגיוני?)) לחנות ובשיא חוצפתך טענת שהמוצר בסדר ואני התקנתי אותו באופן לא תקין. כאמור לא נתת לי להשחיל מילה האשמת האשמת והאשמת והלכת. נראה לך הגיוני? מה אתה חושב שמשעמם לי ואני רוצה לבוא אליך כל הזמן? אמרת שאתה אוכל 4 כמוני (מאד בוגר, זה אומר הרבה מאד על השירות שלך) שלא לדבר שרצת אליי בריצת אמוק ואחד העובדים שלך נבהל ממך ועצר אותך.
אופי השירות שלך מצביע על חשדנות בלקוחותיך ולכך כוונותיי היו. כנראה אתה הוא זה שמחפש פראיירים שיקנו אצלך ולא תספק את השירות אשר מגיע להם.
דבר אחרון, תקח אחריות ותתנצל על השירות המזעזע שנתת. החוכמה היא לא למכור אלא לגרום ללקוח לחייך וכך לא הדבר אצלך!
חשוב לציין, שחוות דעתי על החנות איננה עובדה. אלא רק דעתי האישית מהניסיון האישי שלי.

חזרה לפורום