הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/8/2011 9:25:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתי עם תוכן  חדש ישן בתחום - כמה שאלות מקצועיות וטכניות
נושא: חדש ישן בתחום - כמה שאלות מקצועיות וטכניות תאריך: 6/8/2011 9:25:00 PM
מחבר/ת: איתי

שלום,
עד לפני 3 שנים רכבתי המון באופן חובבני עם אופניים פשוטות בכ1500 ש"ח קצת בשטח וקצת בעיר.. הרסתי את האופניים האלה לגמרי כי קצת השתוללתי.
ההילוכים היו קופצים ויוצאים מכיוון, שמיניות ובסוף גם נשבר לי המעביר הילוכים מאחורה אז זרקתי אותם.
התגייסתי לצבא ולא נגעתי באופניים 3 שנים ועכשיו כשהשתחררתי רציתי לחזור לתחום.

השבוע קניתי Haro Flightline Trail וקסדה והתחלתי לרכב..
בטיול השני שלי (היום) כבר נהיה לי פנצ´ר בגלגל האחורי..

עכשיו אני בדילמה. יש לי נסיון בפירוק והחלפה של פנימיות כי הייתי עושה את זה המון פעם אבל האופניים חדשות ואני מפחד אולי לעשות להן קצת נזק. לא התעסקתי עם בולמי דיסק ואני לא יודע איך לשחרר את הגלגל מהם (בטח זה לא כזה סיפור אבל לא ניסיתי)

כמה עולה היום תיקון כזה בחנות בערך?

הסתכלתי בחנות של האתר ולא יקר כ"כ לקנות פנימית חומר אטימה.
כתוב שהחומר אטימה אוטם לכמה חודשים, ואחרי זה? הוא עדיין נשאר בפימית וצריך לשים חדש או שהוא מתנדף או שבכלל מחליפים פנימית?

ראיתי את את הגומי SPIDER וחשבתי אולי לקנות.

אני מרגיש שאני מאבד את הידיים והרגלים ואין לי מושג מה צריך ומה זה סתם בזבוז לקנות.
מישהו יכול להמליץ על משהו בסיסי שאני חייב שיהיה לי כדי לתחזק את האופניים מבחינה של החלפת פנימית וחומר איטום וכל מה שחשוב שיהיה לרוכב (כולל משאבה)

דבר שני, ביומיים שיצא לי לרכב הרגשתי כאבים בברכיים.
כשקניתי את האופניים המוכר בערך כיוון לי את המושב לגובה שלי. היום ברכיבה השני הגבהתי אותו קצת ועדיין הרגשתי כאבים.
גם במפרקים של הכפות ידיים אני מרגיש ממש כאבים ואני ממש מפעיל עליהם לחץ.
למה זה קורה? מה אני עושה פה לא נכון?

אני יודע שקצת חפרתי אבל אשמח לעזרה כי אני די קצת חדש בכל זה.

תודה :)

חזרה לפורום