הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/10/2011 7:35:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  ולאד אזארכין עם תוכן  חוויות מ-Giant ועוד...
נושא: חוויות מ-Giant ועוד... תאריך: 7/10/2011 7:35:00 PM
מחבר/ת: ולאד אזארכין

לא החזקתי מעמד ונסעתי לנתניה ל"חנות הדגל" של ג´יאנט.
החלטתי סופית שאני מוותר על הTrance והולך ישירות ל-Reign.
היה להם רק Reign 2 מורכב, שדומה מאוד ל-1 פרט לכמה חלקים שפחות חשובים להתרשמות. עשיתי סיבוב, וממש התרשמתי לטובה מהשלדה ומההרגשה. הדבר היחיד שהפריע לי שלדעתי היו לאופניים האלה bobbing יותר מדי חזק, אפילו במצב propedal. זה המשיך גם אחרי שהוספנו אוויר לבולם האחורי, כך שה-sag יהיה סביר (בלחץ הרשום במפרט, ה-sag היה כ-40%). אני לא יודע אם זה משהו שקשור למתלה של ג´יאנט, או אולי בכל זאת משהו בכיוון, אבל זה קצת הפריע לי. לא הרגשתי התנדנדות כזאת לא על סטאמפי ולא על אופניים אחרים שבדקתי. חוץ מזה, האופניים מרגישים מעולה.
לצערי אין אופני מבחן, ולפי הטענה בחנות, כמעט ולא נשארו אופניים של השנה.
מה שמאוד אכזב אותי זה היחס האדיש, שלא נאמר מזלזל של המוכר בחנות (מקווה שהוא רק מוכר ולא מנהל או בעלים). וזה בנוסף לחוסר ידע מאוד בולט לגבי המוצרים שהוא מוכר. לדעתי, לבן אדם שפוטנציאלית הולך לשים על הדלפק 12,000 ש"ח מגיע יחס קצת יותר רציני ומקצועי. בשלב מסוים, כשבאמצע השאלה שלי המוכר התחיל לדבר עם איזה מכר שלו ו"שם עלי", פשוט הסתובבתי והלכתי בלי להיפרד לשלום. ממש לא הולם :mad:
כדי לשפר את ההרגשה נסעתי לחנות של סלאלום בכפר מלל, ששם החבר´ה מאוד נחמדים.
ביטלתי את המבחן של גארי פישר. החלטתי להישאר ב-26. היציעו לי לקחת את Kona Cadabra. האופניים טיפה מעלה התקציב שלי, אבל מקווה שנסתדר, אבל באים עם מפרט לא פחות ממעולה, הכולל מזלג talas בעל מהלך של 150 מ"מ מקדימה, ומתלה מאוד מעניין. היה בחנות רק במידת small, עשיתי סיבוב והיה נחמד. הזמנתי אופני מבחן. בינתיים ראיתי ביקורות לא רעות לאופניים האלה.
אגב, ניסיתי גם את ה-trek remedy 8, אבל כנראה שיש לי בעיה כלשהי עם הגיומטריה של טראק. ברגע שאני מתחיל לסובב את הפדלים, מתחילים לי כאבי ברכיים.

מבחינת גיומטריה, בינתיים הכי התחברתי ל-Reign, רק צריך להבין את הרכות המוגזמת של המתלה האחורי.חבל רק שזוכים ליחס כל כך לא מקצועי בחנות הדגל של ג´יאנט. אגב, הם מתפסים כמו מטורפים, מה שלא ציפיתי מאופניי 140 מ"מ.

חזרה לפורום