נושא: בולמים... תאריך: 7/11/2011 1:26:00 PM
מחבר/ת: ולאד אזארכין
ראשית, עמיר, תודה רבה על כל ההתייחסויות. ה-Reign 1 מגיע עם בולם RP, כלומר יש בו Rebound ו-Pro-pedal. לעומת ה-RP23, שיש בו 3 הגדרות Pro-pedal בנוסף למצב פתוח, מה שמקל מאוד על הכיוונון של הבולם. לפי האתרים בחו"ל, ההפרש בין שני הבולמים הוא כ-50$, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה להחליף. לגבי קניה מבייקסייל - אתה צודק, אחרי 3 שנים מחליפים את האופניים, ואז האחראיות מתבטלת. אבל לי אישית, שווה להוסיף 500 ש"ח בשביל אחראיות לחצי שנה נוספת. אם ההפרש היה מגיע ל-1000, אז הסיפור כמובן אחר. חוץ מזה, אם אני אקח את הReign 1, כבר במעמד הקניה אני רוצה לחליף את הבולם האחורי, ואולי גם את המעביר האחרוי ל-X.9, ואת השיפטרים ל-X.7. אהבתי את השיפטרים ואת המעבירים של SRAM הרבה יותר משימאנו.כמובן כל זה תלוי במחיר שהחנות תרצה. בנוסף, אני הולך להוסיף מוט כיסא מתכוונן. לפי ההתרשמות שלי, כל השדרוגים האלה טיפה יותר בעייתיים בקניה מבייקסייל. אבל יכול להיות שאני טועה.
אגב, היום הלכתי לרוזן לבדוק את ה-140 של מרידה. כמו בטראק, אחרי חצי דקה התחלתי להרגיש כאבי ברכביים. הגיאומטריה שלהם קצת מוזרה - או ששהברכיים קדימה מדי, או שמזיזים את המושב אחורה ואז התנוחה יותר XC, למרות שמדובר באופני AM. גם קיצור הסטאם לא יעזור. ניסיתי גם להזיז את הכיסא אחורה, ועדיין לא הגעתי מצב שהברכיים שלי נמצאות במצב שנוח לי. המוכר היה מצחיק - ניסה לשכנע אותי שהדבר הכי חשוב באופניים זה החלקים שבו - השלדה פחות חשובה...
|