נושא: אני משתמש לא מעט בWaze תאריך: 7/20/2011 12:25:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן
ראשית, גם עם סימביאן (E72) התגובות שלו היו מהירות מספיק לניווט בין עירוני ועירוני. או שיש בעיה עם הדגם, או עם המכשיר הספציפי שלך.. הדיוק מצויין, והבעיה העיקרית שלי איתו היתה עדכון רחובות (חד סטריים, חסומים וכדומה).
לגבי התרעה - אישית הייתי שמח לדעת איפה יש כלי רכב איטיים לפני. אני לא מאמין שיש הרבה טרקטוריסטים שמשתמשים בWaze, אבל אם אדע מראש על רוכבי אופניים זה יקל עלי. נכון שאפשר לבטל - אבל למי שמבין שרוכבי אופניים הם גם הבעיה שלו, זה יתן כלי נוח למעקב והתראה.
נושא המהירויות מופיע בהצעה המקורית. נכון להיום אם מישהו רוכב על אופניים עם Waze הוא משבש את תחשיבי המהירות לאותו כביש, ובמיוחד בכבישים ביןעירוניים. זה יאפשר למערכת להתעלם מנתונים אלה.
אני לא חושב שהכוונה היא שWaze יתחיל לעקוב אחרי כל הסינגלים במנרה, אלא לאפשר לרוכבי הכביש ולנהגים בסביבתם לקבל עוד יתרון מהשימוש במערכת. ממילא רמת הדיוק שלו לא תאפשר להבחין בין אופניים הנוסעים על הכביש, או בשוליו, או בשביל חקלאי מקביל.
ובשורה התחתונה, זה בסך הכל עוד איפיון אחד לכל משתמש. חסר משמעות מבחינת בסיס הנתונים, וגם מבחינת רוחב הפס הנדרש. בניווט כביש מידע GPS מועיל לאופניים כמו לרכב מנועי.
אז אם להתייחס לכותרת - כנראה שזה באמת רק אתה :giveFinger:
|