נושא: באסה בשבילי ומעולה לאחרים :eek: תאריך: 7/20/2011 1:10:00 PM
מחבר/ת: צחי בר סלע
וזה נכון לדגם - Nokia N97, כי אני מכיר עוד אנשים עם דגם זה. (חוץ מזה אין לי (הרבה) תלונות לדגם :rolleyes: )
גם אני קיבלתי (בין היתר) "קיצור" של תעשה פרסה בכיכר שאיננה ותחזור (בלי כיכר זה סתם באמצע צומת) ברחוב החד סיטרי ממנו באת... במקומות שאני מכיר אני גם מתקן, מוסיף ותורם לקהילת waze.
אני אשאיר את התשובה המקורית למטה, אבל בעצם הכל לא רלוונטי. waze, בלי קשר למהירות התגובה אצל המשתמש, מעדכן אצל המשתמש את מיקום ה"אחרים" במרווח זמן (delay) ארוך הרבה יותר מאשר "מיקום המשתמש" ולכן גם אנחנו, אשר מודעים לרווח בהתרעה, בסוף נתייאש מלקבל הודעות על אופניים שכבר מזמן לא שם. שים לב: אין התרעות דינאמיות בתוכנה, אלא רק סטטיות.
וזו אשר כבר פחות רלוונטית: סינגלים זו היתה הגזמה אבל ברור כי צריך להימנע מלהוסיף מדרכות, מעברים להולכי רגל וכדומה ואז תקבל ש-waze לא יכול להפיק רווח מאופניים - לא בעיר וגם לא מחוצה לה. אני בטוח שהם יוותרו על "אישרור כבישים" של כמות האופניים אשר יבחרו להראות ב waze.
waze לא תמיד מציג את כל המשתמשים, במיוחד במקומות סואנים. אני רק מנחש שבמקומות עמוסים (אשר גם כן מעמיסים על רוחב הפס) המערכת תוותר קודם על הצגת משתמשי אופניים.
אופניים לא צריכים waze לפקקים ובספק לניווט (מחוץ לעיר - מכיר רוכבי כביש הנזקקים ל-GPS? ובתוך העיר - כמעט בחיים לא תדע על מי קיבלת התרעה (בשטח מוסכם כי לא רלוונטי) ) אם הרווח הכמעט יחיד יהיה ההתרעה, רוכבי האופניים לא יפעילו את התוכנית. (גם ככה GPS די גומר את הסוללה)
ואני הכי מתבאס לחלוק על דעתך - אבל אי אפשר להסכים תמיד :cool:
|