נושא: זקוק לעזרת המומחים, עשיתי את שעורי הבית,כמה שאלות. תאריך: 9/30/2011 11:20:00 PM
מחבר/ת: kruv
שלום לכולם, אני מעונין לחזור לרכב כעת שהשתחררתי מהצבא ויש יותר זמן צריך לדאוג לכושר ורמת אדרנלין מספקת. בעבר רכבתי על אופני קצה (מדבקה כלשהי ;) ) וכעת אני מעונין בחוויה יותר משמעותית בעולם האופניים, וזה אומר אופניים חדשות. ערכתי שיעורי בית וקראתי המון.. אני רחוק מלהיות מומחה אבל אני חושב שאני יכול להעלות את הצרכים שלי על הכתוב, וכמובן אני בראש פתוח לכל הדעות של כולם, כל עזרה תתקבל בברכה. מטרות האופניים הן לעשות הכל, שבילים,קפיצות, אבנים גדולות סלעים, עליות, ירידות באמת הכל- אבל חשוב לי מאד שהן יהיו מאד מאד חזקות כי אני מכיר את עצמי, ויש לי כישרון להתעללות. אני בטוח שאופי הרכיבה שלי יהיה אגרסיבי ולכן אדרוש זאת גם מהאופניים שלי, שיהיו עמידות מאד.
אזי, להלן המסקנות- אלו הדרישות שלדעתי אני צריך מהאופניים שארכוש: *ש"מ (אם אפשר כאלו שיש להם נצילות גבוהה לאנרגיה בלי הרבה איבוד - כן אני מודע לחסרונות ואני מוכן לעבוד קשה יותר בעליות, אבל אין ברירה היתרונות עולים על החסרונות בעיני) * 140+ בפרונט * חישוק כפול (הבנתי שמאד חשוב בשימוש אגרסיבי) * שילדה מאד חזקה
מה שלא הבנתי זה שאר הרכיבים.. מעבירים? קראנק? טיובלס? מעצור דיסק? בולמים? מושב?
התקציב עומד על עד 6K - אני לא יודע ממש כמה להקציב, אולי זה טו מאצ´ להתחלה- אבל אני לא מעונין לשדרג לפחות שלוש שנים אחרי הקניה. אני יודע שלאופני ש"מ המחירים בשמיים אם אתה רוצה תמורה ממש טובה לכל המכלולים, אבל אני מחכה לשמוע ממכם המומחים בפורום את דעתכם. כל המלצה (בקשר לתקציב,לצרכים וכו) תתקבל בברכה.
|