הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/10/2012 4:20:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אריק ARIK עם תוכן  מתלבט בין אופני שיכוך מלא או זנב קשיח יד שניה
נושא: מתלבט בין אופני שיכוך מלא או זנב קשיח יד שניה  תאריך: 2/10/2012 4:20:00 PM
מחבר/ת: אריק ARIK

אני עדיין לא יודע איזה אופניים מתאימות לי. קראתי המון על שיכוך מלא וזנב קשיח, הבנתי את החסרונות והיתרונות,
אבל אני לא יודע מה יהיה הכי טוב בשבילי. התקציב הוא עד 3000 שקל עם נטיה ל2500-2700 (צריך לקנות גם קסדה סגורה וכו´)
הגובה שלי 1.65 אם זה משנה.

ברור לי ששיכוך מלא יעלה הרבה יותר מזנב קשיח שאוכל להביא ביד שניה .. אבל השימושים ונוחות לשטח ושיהיו גם למרחקים ארוכים מדי פעם בלי לשבור את הגב
השטחים כוללים סינגלים, קפיצות קלות(לא על ההתחלה מטר אבל אולי בהמשך) , שיהיו לאופניים כמה שיותר הילוכים שיהיה קל לעלות עליות אגרסיביות. אופניים כאלה שלא יקפצו איתם כמה פעמים והם פתאום יפילו את השרשרת

דבר חשוב!! אני מתכוון לרכב גם הרבה בעיר, ויש המון מדרכות - אני לא רוצה כל פעם לקום בשביל לרדת מדרגה מסכנה, אחרת אני לא יודע כמה נוח יהיה לקבל מכות בתחת כל רגע
השאלה הנשאלת היא - עד כמה זה יהיה קריטי? לאנשים שיש להם ז"ק(בלבד!!) עם ניונוסעים גם בעיר עם מדרכות, זה נסבל לרדת מהמדרכה בלי לקום מהכיסא?

והדבר החשוב לא פחות - איך אני אמור לדעת אם שווה מחיר מסוים של אופניים ביד שניה? נניח ואופניים חדשות עולות 6000 ומישהו ביד שניה מוכר ב2500 ואחד ב3000, איך אני ידע אם זה כמה זה שווה לשלם על זה?? יש מחירון כלשהו? יש אחוז מסוים שצריך להוריד?

חזרה לפורום