נושא: אני לא אוהב שמכפישים את ה-29 תאריך: 5/22/2012 10:12:00 PM
מחבר/ת: רפאל רוז
אנשים שמכפישים אופני 29´, בד"כ בלי שרכבו עליהם, ממש מעצבנים אותי ודי תקועים בעבר. :mad: . המיתוס של היגוי איטי באופני 29 היה נכון עד לפני שנתיים-שלוש. אז החברות השכילו ללמוד שיטות להתמודד עם התופעה (ראה גיאומטריית G2 של TREK). היום דגמי ה-29 של החברות הטובות פונים בצורה מצוינת (אבל כמו שאמרתי- לא מספיק בשביל פרירייד או דאונהיל). אם הם טובים לתחרויות XC בהם היום רוב הזוגות הם 29- הם טובים גם לך. דרך אגב עם הGIANT ניצחו באליפות העולם תיראה ביוטיוב ובכתבות.
אני רוכב בעיקר סינגלים- שבילים רחבים קצת משעממים אותי. רכיבה בסינגלים טכניים עם 29 היא פשוט תענוג. אני עושה כל מה ש26 עושים אבל הרבה יותר מהר והרבה יותר בקלות כולל רכיבות AM. אין לי שום בעיית היגוי בפניות חדות, סוויצ´בקים וכו´. אם אתה רוצה לנסות אז בסופ"ש אני בצפון ועושה רכיבות בסינגלי קק"ל באיזור שלך אתה מוזמן להצטרף ולראות מה אופני 29 שוות וגם לראות מה זה סינגל.
מישהו חכם אמר פעם: "לעבור משבילים רחבים לסינגלים זה כמו לעבור מטלוויזיה בשחור לבן לטלוויזיה צבעונית".
ושרוזן יחפשו את החברים שלהם עם הגישה הזאת למרות שאני יכול להגיד לך שזו לא גישה של הרשת אלא של המוכר הספציפי שדיברת איתו.
|