הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/20/2012 11:04:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  אופניים יד שניה
נושא: אופניים יד שניה תאריך: 7/20/2012 11:04:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

במיוחד באגרסיביים, צריך לבדוק בשבע עיניים, עדיף על ידי מישהו בעל נסיון, וגם אז אין בטחון - סביר להניח שמי שרכש אופניים אגרסיביים (במיוחד אופני FR) לא קנה אותם בשביל לטייל בפארק...
מהסיבה הזאת מחירי אופניים אגרסיביים ביד"ש נמוכים מאוד ביחס למחיריהם כחדשים, ואם אתה יודע לבדוק שהם במצב תקין, אפשר למצוא מציאות.

אם אתה רוצה לרכב בירידות בלבד, אופני DH יכולים להתאים, אבל רוב דגמי הDH לא מתאימים לדיווש. לעומת זאת יש לא מעט אופני FR שמאפשרים גם תנאים סבירים לדיווש, ואפילו בעליות.

המונגוס טאוקאלי הם אחלה אופניים (אם הם שמורים כמו שהם נראים) לדיווש וגם לרכיבה אגרסיבית, אבל לא יחזיקו התעללות באופן קבוע לאורך זמן. אם אתה לא כבד במיוחד ישרתו אותך היטב לAM, אבל FR קיצוני אני לא בטוח.
היאקוזה אופניים יותר אגרסיביים, ובהחלט יכולים לעשות מה שתרצה, כולל דיווש בעליות מזדמנות (אבל אל תצפה להיות הראשון בעליה...).

שתי המודעות באתר יד2 הן ללא כל פרטים (או שאני לא יודע למצוא את הפרטים), ולכן אתייחס בכללי - המרידה אופניים עדינים מדי לFR. אני לא בטוח לגבי הדגם של הקונה - נראה כמו סטינקי, ואז הם אופניים שתוכל לעשות איתם הכל.

חפש גם דגמים של הארו מסדרה X - אופני FR-AM מוצלחים וזולים, יחסית.

בהצלחה

חזרה לפורום