הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

10/8/2012 10:18:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  זיו פרץ עם תוכן  תרשה לי גם לענות :)
נושא: תרשה לי גם לענות :) תאריך: 10/8/2012 10:18:00 PM
מחבר/ת: זיו פרץ

השיפטרים יותר חשובים כי הם אלו שנותנים את הפקודה למעביר האחויר שהוא בעצם רק סוג של מנוף מתיחה לשרשרת.

זה נכון שמעביר אחורי יותר טוב יעביר יותר חלק אבל לשיפטרים טובים יותר תהיה יותר השפעה על איכות ההעברה.

הרמה של השלדה היא מעולה השאלה היא למה אתה רוצה את כל השדרוגים האלו? האם זה כדי להתחיל להתחרות? אם כן אז הזוויות של השלדה לא ממש מתאימות אם זה סתם כי בא לך לשדרג אז לך על זה.

לגבי הברקס... "יש משהו מיוחד שהוא משפיע עליו מלבד לעצור את האופניים?" ובכן לא יודע איך זה עובד אצלך אבל הברקס הוא רכיב דיי חשוב באופניים. הוא מונע ממך להתקע בעצים ובאבנים ולפעמים גם מציל לך את השיניים והפנים ועוד חלקים חשובים בגוף.

ולגבי ההחלפה/שדרוג שלו. שוב זה תלוי לאיזה מטרה. אם אתה ממשיך לרכב איך שאתה רוכב היום ולא חסרה לך עוצמת עצירה אז אין סיבה להחליף עכשיו. אם מרגיש לך שהעוצמת עצירה חלה מידי אז יש על מה לדבר.

אהה ולגבי הבולם הקדמי. אם אני לא טועה אתה צריך בולם עם סטירר 1 1/8 לכל האורך ודרופאאוטים 9 מ"מ. ואתה גם צריך לשים לב איזה ברקסים יש לך דיסק או חישוק כי יש בולמים בעיקר ברמות הגבוהות שלא יודעים לעבוד עם ברקס חישוק.

ובספשלייזד בדר"כ אסור לעבור את אורך הבולם שהיצרן שם מלחתחילה על הבולם. כלומר אם היה בולם 100 מ"מ מותר רק בולם 100 מ"מ.

מקווה שעזרתי

חזרה לפורום