הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

11/7/2012 8:34:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אלירן אללוף עם תוכן  מצמן את מרוץ = חוסר שירותיות בעליל
נושא: מצמן את מרוץ = חוסר שירותיות בעליל תאריך: 11/7/2012 8:34:00 PM
מחבר/ת: אלירן אללוף

שלום חברים,
רציתי לספר לכם על "חווית שירות" לוקה בחסר ברשת מצמן את מרוץ.
אשתדל לקצר הסיפור המלא נמצא על הדף שלהם בפייסבוק.
לפני כעשרה חודשים רכשתי אופניים מסוג norco range 2 בסכום לא קטן.
אחרי כחצי שנה החלו לי רעשים בגלגל הקדמי, בבדיקה של 2 חנויות אופניים הראשונה אינה שייכת לרשת נאמר לי כי הלכו הלאגרים, ברשת החנות נאמר לי אותו דבר וכי אין להם את החלק במלאי.
הבדיקה כללה השארה של הגלגל אצלם המתנה של 3 שעות בשביל שיספרו לי כי הלגארים הלכו ואין במלאי.
הפנו אותי לחנות ליסבים בחולון החלפתי לאגרים והבעיה נפתרה.
לפני שבוע שברתי שפיץ באופניים ביום רביעי בלילה ליתר דיוק 31.10.12.
למחרת התחלתי לעשות טלפונים לכלל הסניפים של מצמן ונאמר כי החלק אינו קיים במלאי שהגעתי לסניף ת"א נאמר לי כי אפשר לסדר "קומבינה" לקחתי את הגלגל ללא הקומבינה ויצאתי מהחנות. עד פעם לא קיבלתי שום יחס מהרשת הגדולה.
ביום שבת בערב כעוס ורגוז כתבתי להם על קיר הפייסבוק הודעה חריפה המספרת על שירות מאד לא מקצועי בלשון המעטה.
בתגובה הראשונה מהם אויימתי שאני קרוב לחצות את הגבול על הוצאת לשון הרע/דיבה אני מצטט "ןבנוסף הפלאת להתבטא בפומבי בביטויי גנאי בעלי משמעויות משפטיות מרחיקות לכת שעם כל הכבוד...אינם ראויים להתייחסות וייבדקו הלאה בהתאם."
בהמשך רשום שכל החלקים זמינים במלאי.
לאחר שהגבתי לתגובה המאיימת נאמר לי שיחזרו אליי עם תשובה סופית עד הצהריים.
הצהריים עברו ושלחתי הודעה נוספת שאני עדיין ממתין ובתגובה קיבלתי לבחור סניף שאליו יגיע החלק.
נאמר לי שהסניף בתהליכים לעבור מקום ואינו בכשירות מלאה שאבחר סניף אחר.
ציינתי 2 והמשכתי שכבר לא משנה רק שיגיד לי לאן להגיע ואני כבר אגיע.
עברו יומיים נוספים והיום קיבלתי תגובה שלא מבינים למה אני עושה סרט שהחלק יום שישי יחכה לי בסניף ת"א.
במקביל להליך המייגע החלתי להתכתב עם sunringle היצרנית של הגלגל והשפיצים ולבסוף למרות המשלוח היקר 21 פאונד בהמרה לשקלים 132 על חלקים רק על המשלוח.
אני רוצה לציין שאיני מכיר את האנשים מולם דיברתי ואולי כאנשים הם אנשים טובים, כאנשי שירות הם ממש גרועים, נותנים להמתין באויר ללא תשובה ודאית ועם כל הכבוד אחרי המקרה הבנתי כי הרשת אינה מכבדת את עצמה.
בנוסף חשוב לי לציין כי אני אדם פרטי, רוכב של סופ"ש ואולי עוד פעם באמצע שבוע.
איני קשור לרשת כזו או אחרת ואין לי שום אינטרס לשקר או להקצין.
זכיין של אחת החנויות נותן שירות מקצועי ותמיד ניסה לפתור תקלות גם שלא היו לו חלפים מקוריים, הבעיה מתחילה בזמינות של החלקים.
רציתי לשתף ע"מ למנוע מכם לעבור את תשעת מדורי הגיהנום אותו עברתי, ההתכתבות המלאה נמצאת על העמוד של מצמן בפייסבוק.
שיהיה לכולם ערב נעין.

חזרה לפורום