נושא: חלאה... לדעתי, תפרסם את שם החנות תאריך: 7/13/2013 9:46:00 AM
מחבר/ת: or yochanan
כמובן שאנחנו לא שומעים את הצד השני, אבל אתה מתאר מקרה ´ידוע´ בתחום - ואין מקום לאדם שמבצע עקיצות כאלו ואחרות בחנות אופניים. במקומך הייתי עושה מס´ דברים: * מפרסם את שם חנות האופניים, ואת הסיפור, בכמה שיותר אתרים שקשורים לאופניים. שהאנשים מהחנות יגיבו, יעשו בירור ויחליטו האם אתה מזיין את השכל, או האם ´גבע´ צריך להיות מועסק בתחום. החנות אינה אשמה במעשה, אך אם היא מעסיקה אנשים מפוקפקים אז צריך להזהיר לקוחות עתידיים... זה כמו שבנק מסויים יעסיק אצלו בנאדם שבזמנו הפרטי מבצע הונאות פירמידה. * במידה ונפגשת איתו בבית - מגיע אליו ומבקש הסבר פנים מול פנים. * אם האופניים נשארות אצלך - ובהנחה שלא מדובר במשהו היסטרי, יש בעלי מקצוע שיודעים לטפל בתחום כזה (בעיות בשלדה, גם בקרבון). שווה לך להשקיע עוד קצת ולסדר את העניין.
ולביקורת שלי אליך: אמהות בד"כ לא רוכבות על אופני קרבון, אם אתה מתעסק עם שרלטן - אתה צריך להיות פחות מופתע כשהוא עוקץ אותך. כשרוכשים אופני יד2, במיוחד ובמיוחד כשמדובר בשלדת קרבון, יש לעבור עליה בקפדנות עם מטלית ופנס, ולוודא שהכל תקין. אם אתה לא בקיא בתחום - אל תלך לבד, או שתתנה את הרכישה בבדיקה אצל מכנאופן.
העצה שלי לכולם: יש הרבה עסקאות שנשמעות מאוד מפתות, וחלקן באמת שוות את זה. עם זאת, צריך לשים לב מול מי אתה מתעסק. מבחינתי, אם האדם שמוכר את האופניים זה מישהו שמראה איזשהו סימן של אי אמינות - אין עסקה, וזה לא קשור לכמה העסקה נשמעת משתלמת. תבדקו טוב טוב את הבעלים, ורק אח"כ את האופניים.
בהצלחה
|