נושא: תורם לא שיגרתי להקמת בנק אופנים-למי יש רעיון? תאריך: 12/27/2013 12:44:00 AM
מחבר/ת: שקד
שלום. קוראים לי שקד ובשנתיים האחרונות אני עובדת בהתנדבות עם קהילות בצפון מזרח הודו. הפרויקט מתקיים באי מג´ולי, אי שאדמותיו נסחפות כל העת, כנראה בגלל ההתחממות הגלובאלית, ותושביו מאבדים את אדמותיהם והביטחון לעתיד. ביחד איתם אנחנו בונים מסגרות שיאפשרו להם לפעול באופן עצמאי למען שיפור הביטחון הסוציאלי והכלכלי של משפחותיהם. אחד הפרויקטים היותר מוצלחים שלנו הוא בנק אופניים לנשים, המעניק אופניים בהלוואה לנשים ובכך מאפשר להם לרכוש ניידות ועצמאות ולקדם את עסקיהם הכלכליים. עלות בנק שכזה, כולל הכל וללא צורך במימון נוסף הינה 10,000 שקלים. אנחנו מחפשות שרוטי אופניים שישמחו לתרום תרומה שתוכל להמשיך לתפקד במשך עשרות שנים ולהעניק למאות אנשים את היכולת לרכב על אופניים ולקדם את עתידם בעזרתם. מעבר לכך שהתורם ישפיע טוב על מאות אנשים הוא גם יזכה לתת שם לבנק והמון שיתופי פעולה מגניבים יכולים להיוולד לאורך השנים (טיולים משותפים, סימון מסלולים באי ועוד). אתם יכולים גם להכנס לקמפיין ההד-סטארט שלנו ולהציץ במדרגת התמיכה הגבוהה ביותר. http://www.headstart.co.il/project.aspx?id=6967 בתור רוכבת אופניים ותיקה שמתרגשת לרכב עם הנשים באי, אני ממש מאמינה שאי שם מסתתר מישהו שישמח לקחת חסות על פרויקט אופניים שכזה . למישהו יש רעיון בשבילנו? בכל מקרה תודה רבה על הזמן והסבלנות. נפגש בשבילים... חפשו בפייסבוק AMAR MAJULI כדי ללמוד עוד ולראות תמונות מהשטח.
|