הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/19/2014 12:37:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  Ziv עם תוכן  נפלאות מצמן תא , תגובת : ״ אנחנו מספיק גדולים ..
נושא: נפלאות מצמן תא , תגובת : ״ אנחנו מספיק גדולים .. תאריך: 2/19/2014 12:37:00 PM
מחבר/ת: Ziv

:mad: רכשתי אופני ספשלייז אקספרט משומשות ממצמן תא.
אביאל הבן של ניסו הציע את האופניים כדגם המתקדם של ספשלייז משנת 2009 או 2010, עם 2 בולמי פוקס ואביזרים מתקדמים נוספים. פסגת הטכנולוגיה , אמנם לא מהנילונים אך מרשת מצמן הבית החם לרוכבי אופניים.

סיפרתי לאביאל על האלרנטיבות שלי, והוא הסביר שבמצמן תשלם אולי קצת יותר אך אתה קונה מחנות מומחית, מוצר משומש אך בתקינות מלאה ועוד עם אחריות של 3 חודשים, ועל כך שווה לשלם.
ניהלנו מומ קדחתני בו ביקשתי להגדיל את תקופת האחריות ל 6 חודשים, בקשתי המוגזמת נענתה בשלילה. האופניים תקינות ו 3 חודשים הינה תקופת אחריות כמקובל וכסביר.
בבדיקת אביאל המומחה נמצא שרצוי שיחליף את הצמיגים למשומשים במצב טוב, מעבר לכך לשטוף ולהכין למסירה.
הסכמנו על מחיר אטראקטיבי של 4000 שח ,

המכונאי הכין את האופניים למסירה ולאחר כשעתיים , יצאתי מחנותו מאושר בחלקי עם אופניים ״תקינות״ ואחריות למשך 3 חודשים .
טרם המסירה שאלתי שוב לגבי השנה ונעניתי בתשובה של 2010 אולי 2009.

באותו יום רכבתי ביער בבן שמן והצגתי את המציאה לחבריי ואף לגורמי מומחים המספקים שירותי תיקון לאופני שטח.
בנגיעה ראשונה בהם נמצא שהאופניים עם 2 בולמים תקולים, הבולם האחורי ממש לא עובד.
שרשרת וקסטה גמורים מחייבים החלפה מיידית. לא ניתן לרכוב אלא לביתי.
האופניים הינם משנת 2007 , כשהתווכחתי אף הראו לי לאחר 10 שניות את האתר בו מוצגים הדגמים השונים עפ השנתונים.
אציין שמצמן הם היבואנים של ספשלייס , האם הם לא מכירים את הנתונים ? לשקר בעובדות במצח נחושה?
קניתי חתול בשק עפ שיטת מצליח ועוד מרשת מצמן !!

ביום א׳ התקשרתי לחנות, שוחחתי עם ניסו הבעלים, זיהה מיד את האופנים והעסקה, וללא כל וויכוח ( שהרי הוא מכיר את הסחורה ) הציע להחזירם.
הגעתי לחנות ניסיתי להסביר את גודל המחדל והשקר.
אביאל וניסו אביו לא התרגשו במיוחד . עוד ניסיון שלהם שהפעם לא צלח.

למען ההגינות אספר שניסו להציע תחליף ואף הציעו לי להוסיף כמה אלפים תמורת זוג חליפי אולי אף חדש שהרי ב 4000 שח אין להם הרבה מה להציע.
הציעו אף לתקנם אך מאחר והאמון שאני רוחש למצמן כעת נמוך ביקשתי התחיבותם לאחריות מוגדלת , הובלתי לקופה לקבלת החזר כספי .
תיקון 2 הבולמים לא כדאי עבורם וביטול העסקה זו הזדמנות אדירה , ובפרט שהלקוח איבד אמונו ורוצה את כספו חזרה.

ניסיתי שוב להסביר את תחושת הרמאות , הסברתי שאיני מתכוון לעבור לסדר היום אלא לפרסם את המקרה בכל אתר אפשרי. הפעם תגובת אביאל מפתיעה במיוחד
״ אנחנו מספיק גדולים בשביל לספוג את זה ״

רוכבים יקרים, התפתחה לה תעשיה שלמה המובלת ע״י סוחרים העושקים אותנו במחירים לא הגיונים תחת כסות של אנשי מקצוע ורוכבים מיומנים.
שנתיים של גלי מחאה בנושאים שונים ורשת מצמן עדין חשה שהיא מספיק גדולה בשביל לתת שירות שקרי שכזה ולספוג את זה ?

אני רואה ברשת כאחראית על מתן השירות הבסיסי האמין בחנויות .
בכוונתי לפנות לרשות להגנת הצרכן ולכל גוף בו אוכל להתלונן על רשת מצמן והחנות בת׳א. אין רשת או חנות שלא בנויה על אמון הלקוחות שלה.
מקווה שרוכשים נוספים לא יפלו ברשת השקרים הזו.

חזרה לפורום