הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/15/2014 10:33:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  Ron GALANTY עם תוכן  מרכז שטח אלון הגליל - חוויה אישית לא נעימה
נושא: מרכז שטח אלון הגליל - חוויה אישית לא נעימה  תאריך: 9/15/2014 10:33:00 AM
מחבר/ת: Ron GALANTY

יצאתי לרכיבה הבוקר מוקדם לפני תחילת הפעילות היומית , רכיבה שהשתבשה מהרבה בחינות אבל גם לימדה לקחים חשובים.
אחד מהם הוא חוסר ההבנה הבסיסית של עסק את הלקוחות שלו ( לשעבר מהיום ) .
באמצע הרכיבה אירעה תקלה ונקרע הפס שעוטף את חישוק הגלגל מבפנים ובכך התפוצצה הפנימית עם קרע גדול
מהפנימית הישנה שהייתה עטופה בניילון וצלוטייפ אלתרתי פס שיעטוף את החישוק מבפנים, ובכוונתי היה להמשיך דרך שבילים רחבים במקום סינגל עד מרכז השטח אלון גליל ולקבל מהם סיוע חירום.
כשהגעתי לחנות , זאת הייתה השיחה עם שני העובדים שקיבלו את פני :
אני : שלום , הגעתי אליכם אחרי שנתקעתי בשטח , אלתרתי פתרון זמני מהפנימית הישנה ואני זקוק לעזרתכם בהחלפת פנימית , ניקוי הצמיג מהחומר נגד פנצ´רים שנדבק אליו והתקנת פס קוולאר חדש ( מגן חישוק ) .
העובד : אין בעיה , תשאיר את האופניים ונסדר לך אותם
אני : לא הבנתם , אני באמצע רכיבה , יצאתי מהבית ואני לא יכול לחזור הביתה ככה , הגלגל ביצה ויש סיכוי סביר מאד שהאלתור לא יחזיק מעמד עוד 12 ק"מ עד הבית
העובד : מה אתה לא רואה ? רק פתחנו ויש לנו מלא לקוחות שממתינים לתיקונים היום אנחנו לא יכולים לבצע שום עבודה על המקום !!!
אני : אתה צודק במקרה רגיל אבל אתה לא מצפה שאשאיר פה את האופניים ואלך ברגל 12 ק"מ הביתה נכון ?
העובד : לא יודע מה תעשה ! אני לא יכול לתקן לך כלום במקום , בא תראה ! כנס פנימה ותראה כמה עבודה יש לנו להיום !
אני : תודה רבה לכם , הבנתי , לא תראו אותי פה יותר ושיהיה לכם יום מקסים !
במקום נכח עובד נוסף שתמך בעובד שקיבל אותי בכל מה שנאמר ואף מאד כעס כיוון שלא הבנתי את הגישה שלהם ללקוח שנתקע.
המשכתי ברכיבה על הכביש ואכן הגעתי הביתה על גלגל אליפסי כעבור כשעה , אני לשם לא אכנס בחיים גם לא כדי לשתות מים או להמתין לחברים לרכיבה.
אני לא מפרש את האירוע ואני מעלה פה רק את העובדות כך שכל אחד יכול לפרש את האירוע כרצונו אם הם צודקים או טועים , אותי הם לא מעניינים יותר .
יום טוב לכולם ורכיבות בטוחות !

חזרה לפורום