הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

12/5/2002 9:29:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אלונה עם תוכן  נועדנו להיות מיעוט איכותי ונדכא...
נושא: נועדנו להיות מיעוט איכותי ונדכא...  תאריך: 12/5/2002 9:29:00 AM
מחבר/ת: אלונה

:| מה לעשות... P-:
בכל מקרה, הכתבה אכן משקפת את המובן מאליו בתרבות אצלנו בארץ...
אני כבר הפסקתי להלחם על זכותינו לשיוויון ואני מוצאת שנוכחות שלנו בכל ארוע ובכל הזדמנות לרכיבה - שווה יותר ממלחמה בטחנות רוח!!
ואם יותר בנות ישתלבו ביותר ארועים/תחרויות אז זו תהיה הוכחה ניצחת שלא רק הם יכולים - גם אנחנו! וגם - שתחום הרכיבה הוא לא בלעדי לגברים!!!

שתדעי לך ליאת, שהגאווה הגדולה שלי עד היום בתחום היתה להתחרות עם הבנים בדואל סלאלום בבארי - תחרות שנחשבת למעבר ל"גברית" - תחרות שמיועדת לרוכבים-הגברים-השאקלים במיוחד בחבורה...!!!
חוץ מזה שנהנתי לי בעצמי מהתחרות וסגנון הרכיבה האהוב עלי... נהנתי במידה שווה להראות להם ולציבור הרחב - שגם נשים יכולות "לכבוש" ולהשתלב גם בתחום הזה! :-)
למרבה הפתעתי, המתחרים הזכריים קיבלו את נוכחותי איתם - בצורה די יפה (-בודדים מהם פירגנו וכל השאר - פשוט לא אמרו דבר - שזה הישג יפה בפני עצמו!! :-) שאני התייחסתי אליו כהבעת "סובלנות" אלי ו"קבלה שלי שבשתיקה"... ) !!...
אבל...
הם היו היחידים!!!
-כל השאר - טרחו לא להתייחס למיוחדות ולהישג של אישה רוכבת שהגיעה להתחרות שם והשקיעה מאמצים רבים באימונים לקראת!

חזרה לפורום