הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/21/2005 9:58:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  סקוטי עם תוכן  ראלי ראם 1 מתוכנן לשידרוג לראם 4
נושא: ראלי ראם 1 מתוכנן לשידרוג לראם 4 תאריך: 9/21/2005 9:58:00 PM
מחבר/ת: סקוטי

תשמעו כי אני ממש חייב את העזרה הזאת
בבעלותי ראלי ראם 1 אופני שבילים נוטים לכיוון הפרירייד אבל אני רוכב קרוס איתם ואני אחרי שנה איתם כבר לא מסוגל לסוע עם שיכוך אחורי שהקפיץ הוא שמן אני חיפשתי דרכים אחרות לא לקנות אופניים אבל להכנס הרבה יותר רציני לתחום הקרוס למרות שאני כן נוסע רציני ביערות שבילים כביש והרים לפעמים
אז מצאתי את התשובה לשאלתי שנראתה מסובכת קשה ורחוקה מפתרון אך כאמור מצאתי את הפיתרון אהפוך את ראם 1 לראם 4 אז אחרי שרק היום קניתי ציוד מחודש החלטתי לעבוד עם ציוד חדש כלים חדשים והנאה גדולה מתמיד ואני מחפש כרגע חנויות שמוכרות את כל הפריטים של הראם 4 היום הייתי במצמן בילו ואבוי אך ראם 4 עדיין לא דרך שם אז אבקש את עזרתכם בנושא זה ותעזרו לי לחפש באזור אשדוד או בילו חנות אופניים מורשת וששמעו עלייה שמוכרת את הבולמים של פוקס או מאניטו אני גם מתלבט בין מאניטו אחורי כמובן אויר ועם נעילת הבולם כדי שיהפוך לזנב קשיח מבחינה זאת הבנתי שלרוב ואפילו כל הבולמים קיימים הסגירות האלה ובין פוקס אחורי וקדמי אני לא יודע גם ממש התלבטות קשה יש לי כי ידוע לי ששני החברות מאד מצליחות ומשגשגות וממש טובות וגם מערכות הילוכים של שימנו או סראם זה משנה בכלל? טוב תודה לכל העוזר והעונה למכתבי להתראות
סקוטי

חזרה לפורום