נושא: קוילר תאריך: 10/6/2005 6:14:00 PM
מחבר/ת: נועם וקסמן
היי אני בעליו הגאה של זוג קויילר במשך 3 ימים שלמים (דגם 2005) אבל רוכב עם שוטף שגם הוא על קויילר (2004). מבחינת ביקורת עליהן אני אתחיל בנגד הכי גדול- המשקל!. אילו פשוט לא אופני קרוס קאנטרי קלאסיות. הפידול הוא מאוד יעיל אבל אתה תוציא אנרגיה עודפת בעלייה. אני אישית למרות זאת רוכב עליהן גם קרוס בין השאר ונהנה מאוד. אופניים חזקות מאוד, הבולמים מגהצים את השטח מעולה עם אפס בובינג ומתקנים הרבה מאוד טעויות. לגבי סגנונות יותר אגרסיביים- אני קניתי אותם כדי להתחיל רכיבת שבילים אגרסיבית כולל ירידות טכניות. מהביקור הראשון שלי איתן ביקום מאוד נהניתי והן תיקנו ועידנו הרבה מהאעויות שלי בירידות, השוטף שלי רוכב איתן בסדירות רכיבות שבילים אגרסיביות, פרי-רייד ואפילו מעט דאון-היל. הסבבה בדגם 2005 זה שהן מגיעות עם שישה אינטש מהלך במקום ה- 5 של 2004 ו-150 מ"מ במקום 130 מקדימה. בקיצור- אופניים וורסטיליות בטירוף! מבחינת אופניים אחרות- האמת- לא בדקתי מאוד ביסודיות חלק מהסיבה לכך היא שאופניים חדשות במחיר הזה וברמה מקבילה לשל הקונה יעברו את ה- 10000 ש"ח בעוד שמחירן כחדשות נמוך מ- 8000. לסיכום- הכל תלוי במה שאתה רוצה מהאופניים.
לגבי השירות בסלאלום ת"א- קיבלתי שירות סביר אך לא מעבר לכך. פשוט אין את ההרגשה הזאת שהם באמת רוצים מאוד למכור לך את האופניים וייפנקו אותך בהמשך.
מקווה שעזרתי נועם
|