הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

11/27/2005 12:50:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  נועם וקסמן עם תוכן  ייבוא אישי
נושא: ייבוא אישי תאריך: 11/27/2005 12:50:00 PM
מחבר/ת: נועם וקסמן

כעובד לשעבר של אחת מחברות השילוח הגדולות אני יכול להגיד לך שזה הולך בצורה הבאה: כל משלוח שמגיע לארץ חייב שתהייה עליו חשבונית הנקראת invoice. על חשבונית זו שבדרך כלל השולח פשוט מצרף את חשבונית הרכישה מצויין ערך המשלוח(יש להפריד את החיוב עבור המוצר ועבור shipping and handeling). בדרך כלל על פי ערך זה מחושב המע"מ (אין מיסים על אופניים) אלא אם כן הערך נראה נמוך מידי לפקיד המכס. בנושאי העמלות- מכיוון שמדובר אני מניח בפריט מעל 500 דולאר האופניים יעברו שחרור פרטני מהמכס שעלותו בזמן עבודתי לפני שנתיים היתי בסביבות 45-60 דולאר. קח בחשבון גם עוד חיובים קטנים על אחסנה של החבילה בזמן השחרור- תלוי גודל ומשקל אותם תוכל למצוא באתר של ממ"ן-החברה המאכסנת. דאג שהאופניים יגיעו דרך אחת מחברות השילוח הגדולות כדי שלא תצטרך להסתבך במקרה של בעיות.
העיצה הכי ייעילה שיש לי היא שתצלצל לאחת מחברות השילוח הגדולות שאתה הולך להשתמש בה ותשאל לאילו חיובים לצפות. הנתונים שיבקשו ממך הם בדרך כלל רק ערך החבילה ואולי משקלה ומה יש בפנים.
אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי דרך הפורום
בהצלחה
נועם

חזרה לפורום