הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

1/23/2006 6:39:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  דני . עם תוכן  טיולי אופניים לחו"ל
נושא: טיולי אופניים לחו"ל תאריך: 1/23/2006 6:39:00 AM
מחבר/ת: דני .

שלום ניר.
תחום העיסוק שלי זה תיירות, כך שלפני כל טיול אני עושה שיעורי בית טובים. קח, למשל, את האתר המעולה של אגם גרדה, שבו יש לך אפשרות להזמין בתי מלון, ברמות שונים, כולל כאלה שמתאימים לרוכבי אופניים. יש שם מסלולים מומלצים, יש מפות אזוריות ועוד. שכירת אופניים, עם שיכוך מלא, ואני מדבר על אופני הרים ברמה גבוהה, עם נעילת בולמים מהכידון, עולה כ-18 יורו ליום. כששוכרים ליומיים המחיר, ליום, יורד ל-15 יורו ובהשכרה שבועית הוא מחושב לפי 12-13 יורו ליום. יש מספר חנויות, במלצ´סינה למשל, שאלה המחירים שהם גובים. והם נותנים לך גם קסדה, משאבה, פנימית נוספת, מפה עם מסלולים ברמות שונות והדרכה. כל זה כלול במחיר. לצפון איטליה בתקופת האביב והקיץ יש טיסות שכר שבועויות ואפשר להשיג דיל מעולה של טיסה ומלון, או טיסה ורכב ומלון במחיר שבו אתה משווק את המלון בלבד. אנחנו רכבנו עם קבוצה מגרמניה, הולנד, אנגליה ואיטליה, עם מדריך, וכל החבילה, בדוק, היתה זולה בהרבה.
כשאתה רושם חבילה של ´הכל כלול´ והיא לא כוללת אופניים ולא כוללת טיסה, זו קצת ´הטעיה´ בלשון המעטה.

חזרה לפורום