הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/8/2006 12:19:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  דרור פרקר עם תוכן  שלום
נושא: שלום תאריך: 6/8/2006 12:19:00 PM
מחבר/ת: דרור פרקר

אורי שלום רב מאוד ואהלן!

איזה כיף לך שאתה מטייל עכשיו במזרח ובכלל כיף לך שאתה רוצה לטייל באופניים
קיבלתי את המייל שלך מאתר הרים .
אני טיילתי שנה וחצי על אופניים ברחבי אסיה ואשמח לעזור לך

אז קודם כל סוג כזה של טיול נקרא באנגלית TURING
וכדי לך להתחיל לחפש בגוגל מידע ויש בשפע לגבי מסלולים ובעיקר אירופאים שמפרסמים אתרים ופורומים של אופניים, בנוסף לפי יטב ידיעתי ישנו לונלי פלנט לאוס, קמבודיה תאילנד וויטנאם
לאופניים

לגבי הציוד כמה שאלות לעצמך:
תקציב?
לדעתי לא צריך אופניים יקרות, אבל התיקים והסבלים לא זולים...

איזה סוג רכיבה? רק טורינג או גם אופני הרים סינגלים וכו´?
לטורינג טיול באמצעות אופניים, יש כדי לך לקנות אופניים כמה שיותר פשוטות וטובות, כלומר בלי בולמים, שלדה חזקה, חיבורים לסבלים, גלגלים טובים, כסא טוב, ומערכות הילוכים וברקסים אמינות. השאיפה היא לבנותת אופניים אמינות ופשוטות לתיקון ותחזוקה גם במקומות בהם אין חנויות אופניים.

כמה זמן לטייל על האופניים?
אם ברצונך להתמקד בטיול אופניים, כאשר אתה נושא עמך את כל הציוד, ביגוד וקמפינ, אזי קודם כל אני ממליץ לך לצמצם ציוד ככל האפשר ולקחת רק מה שהכרחי, בששה תיקים קטנים, כלומר: שקיים קדמיים וקטנים על סבל קידמי נמוך, שני שקיים אחוריים גדולים, שקאטום למים, לאוהל וסק"ש אשר מונח על הסבל האחורי, תיק כידון עם פירוק מהיר למסמכים, מצלמה וכו

אני ממליץ לך בחום לקנות תיקי אופניים אטומים למים כאלה שאינם צריכים כיסוי ראה קישור:
www.ortlieb.com

לגבי איפה לקנות ציוד במזרח אז המקום הכי טוב הוא בנגקוק וקמנדו וכמובן סין, אני בהודו לא מצאתי חנויות אופניים רציניות מספיק אבל שווה לבדוק באינטרנט

יש לי מספר חברים שטיילו ומטיילום במזרח באופניים אני אנסה ליצור קשר בינכם
בנוסף אני מצרף לך מאין כתבה המתארת את ההתארגנות שלי לטיול בתקווה שזה יעזור לך

המון בהצלחה ותרגיש חופשי לשאול
דרור

חזרה לפורום