הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/16/2006 11:48:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  willi Coyote עם תוכן  פרסום מידע מטעה !
נושא: פרסום מידע מטעה !  תאריך: 7/16/2006 11:48:00 AM
מחבר/ת: willi Coyote

כמי שנבקר לעיתים האתר המצויין הזה, ולאחר נסיון מזה זמן רב עם פורום ולוח יד 2 באתר, אני רואה לנכון להביא לידיעת הקוראים מספר דברים .
ראשית פרטי המקרה שמביא אותי לכתוב.

לפני כשבוע (קצת פחות) קראתי מודעה שפרסם (בשלב זה אני שומר על דיסקטיות של המוכר ) מוכר, בה הציע למכירה אופניים חדשות 2006 מיצרן איכותי וידוע ומדגם מוכר ונמכר בישראל.
המוכר צרף תמונה שצולמה כנראה בביתו של האופניים.
המוכר ציין יצרן, דגם ושנתון (וכן פרטים על היקף השימוש שעשה לטענתו באופניים).
היות והתמונה לא תאמה לדגם שפירסם, הפנתי בהערה את תשומת ליבו לכך וביקשתי הבהרה לגבי הדגם .
בקשתי לפרטים נוספים לא כללה דבר מלבד זה.
לאחר מספר ימים ראיתי כי ההערה שלי נמחקה .
לא העלתי על דעתי למי יש אינטרס למחוק את ההערה שלי.
ושאלתי שוב את אותה השאלה. (תוך ציון שאין במותג זה אחריות על יד שניה - גם בארץ וגם בחו"ל).
קיבלתי תשובה, ישירה, (לא דרך ההערות במודעה, ובכך מנע המוכר מאחרים לצפות בתשובתו) שיקרית ושחצנית מהמוכר.
ושוב, השאלה ששאלתי נמחקה משורת ההערות במודעה.
ברור היה שלמוכר יש אינטרס שהמבקרים במודעה שלו לא יקבלו פרטים נוספים. אמיתיים וחד משמעיים.
לאחר מספר ימים קיבלתי הערה בדואר ישיר לתיבה שלי ממי שאחראי על פורם יש שניה.
הוא מצא לנכון לתקוף - הרי כאשר אין לא את האמת לצידך מה נשאר חוץ מלתקוף.
הוא התפלסף על כך שאת המידע שכתבתי יכול כל אחד לבדוק לפני שהוא קונה, אבל הוא (מנהל הפורם לא יכול לבדוק). לא הפריע לו שמישהוא מפרסם מידע מטעה ובידיעה. אלא הפריע לו מאוד העובדה שנשאלות שאלות. בצורה ברורה ומנומסת.
כלומר, ניתן היה לחשוב שמנהל הפורום יגן על כל מודעה, אבל תגובות (שאלות ) הוא מוכן שיפרסמו !?!
אכן זה לא כך, יש כנראה אינטרסים שאינם ידועים לי, שכן מצאתי מודעות בוא רשמו קוראים דברים נוקבים נגד המפרסם וכינו אותו שקרן.
את ההערה הזו הוא לא מחק.
אגב, נכון לבוקר זה, המודעה נמחקה לחלוטין.
ברשותי תשובתו (המביכה ) של מנהל הפורום שמורה.
נמנעתי בשלב זה מלפרסם כל פרט מזהה על המעורבים.
בבמשך יבוא.
:)

חזרה לפורום