הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

8/28/2006 3:51:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  מכופף הבננות עם תוכן  אכן כתבה טובה ומפורטת...אבל!
נושא: אכן כתבה טובה ומפורטת...אבל! תאריך: 8/28/2006 3:51:00 PM
מחבר/ת: מכופף הבננות

למה עטפת את כל העייסק בכזו מתיקות? פחדת לצאת "פלצן" אני לא מבין?
""בעוד הטכנולוגיה מתקדמת ומאפשרת אופני 150 מ"מ בעלי מתלים שסופגים הכל, מטפסים כזנב קשיח כמעט וכל זה ב"עלות" של 13 ק"ג וקצת עודף, קם אוסף הולך וגדל של רוכבים שאומר דווקא ההפך. רוכבים אלה דווקא יבחרו לוותר על שיטות שיכוך, הילוכים, נעילות, פלטפורמות יציבות, סיבי פחם וסגסוגות אחרות. הם דבקים בפשטות, בקווים נקיים, ברכיבה הטבעית שמציעים אופני סינגל ספיד.""
הבנתי- פשטות-
פשוט אני מבין
אופני טיטניום, ותגי מחיר של 1000 דולר ומעלה אני לא מבין בתור פשטות.
הצגת את כל העניין כמעט בתור ברירת מחדל בעוד ההיפך הוא הנכון- מי שיכול להרשות לעצמו- שיקנה/יבנה לו עוד אופניים.

באופן כללי, ובתור אחד שהפך את האופניים שלו לסינגל ספיד וחזר להילוכים,אני רואה את הדבר כאופנה חולפת. בדיוק כמו שהאופנה הבאה יכולה להיות אופניים עם גלגל גדול מקדימה וקטן או לרכב עם בננה על האף כי זה מאתגר מאוד ומחדד את החושים.

שורה תחתונה- אופניים זה חוויה, את המהות שלהם לא נשנה אם נוסיף הילוכים או נפחית, רק אל תספרו על בגדי מלך חדשים ויפים, בלי עטיפות צבעוניות.

אני לא מחליף את הבחורה שלי באופנה חולפת!

לכותב הכתבה- דרור - אני מעריך את פועלך ואוהב את הכתבות שלך, אין כאן דבר אישי. זו הכתבה שלך זה לא אתה.

חזרה לפורום