נושא: לדרור תאריך: 8/30/2006 2:56:00 PM
מחבר/ת: גילעד
ראשית דרור כפי שציינתי בתגובה הראשונה לא אלייך באות הטענות ועל אחת כמה וכמה כאשר לא כתבת אתה את הכתבה ומתנצל שלא וידאתי את הנקודה הזו מראש. עכשיו, פלצנות הוא לבוא ממקום אחר לגמרי מעל מה שהנושא מדבר ואל מי שהוא מדבר. עליות שרירים טכניקה ותחרויות הן עניין כל כך גברי וכל כך אגרסיבי- והכתבה מוצגת בכזו מתיקות, והייתי מצפה מכותב הכתבה ללכת עם הסגנון הזה עד הסוף ולא להציג אותו לא כפי שהוא. שיהיה גבר גבר בקיצור.
שנית, אופניים ב 1000 דולר רק השלדה, וזו כבר השקפת העולם שלי, זה להוציא את המיץ לרעיון האופניים, זה הפך לאופנה- במובן הרע של האופנה, ואני אתייחס בעיקר למובן הרע של האופנה. יש ג´ינס ב600 שח ויש ג´ינס ב 50 שח. לבוא ולטעון שזו אנינות טעם לקנות את הכי יקר זו אגוצנטריות חסרת עכבות. והפער רק גדל וגדל. צרכנות של מותג. של אופנה. אם תשאל אותי מה רע בצרכנות של אופנה אני אעצור כאן. וצודק- אני את הסופרלייט שלי קניתי ביד שניה בשליש מחיר אם לא רבע- ואין לי כוונות להחליף אותן, ואני רוכב הרבה, זה כלי הרכב שלי על הכביש ובהרים. וטוב שיש את האלטרנטיבה של היד 2.
הצד הטוב של האופנה- ככל שיהיו יותר רוכבי אופניים יהיה לנו מספיק כח להזיז דברים וכבישי תל אביב וכו´ יהיו דומים יותר לכבישים בהולנד, אין כביש בלי אזור מיוחד לאופניים. רק צריך להיזהר מעורכי דין כרישים שנוהגים בפולקסווגן טוארג.
יום טוב, גילעד.
|