הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

8/30/2006 3:34:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  דרור סופר עם תוכן  לא הבנתי
נושא: לא הבנתי תאריך: 8/30/2006 3:34:00 PM
מחבר/ת: דרור סופר

ניסית להתנגח בעדינות? תן בראש עד הסוף!

אני חושב שלכל תחום יש קצוות. אני מתעניין בתחומים נוספים ואביא לך דוגמה. דיעות כאלה (שלך) תמצא גם בתחום האודיו המקצועי. מגבר אודיו ב 25,000 דולר נשמע פלצני? אז 99% יגידו שכן זה פלצני. אני שמעתי לא מעט מגברים יקרים (כולל ציוד היקפי יקר) זה לא פלצני זה פשוט מדהים להבין שהשמיע שלך יכולה להגיע לרמות כלכך גבוהות. יש אנשים שעבורם מגבר ב-1500$ נשמע קמצני.

במקרה של שלדה יש אנשים שבאמת נהנים משלדה ב-1000$ יותר משלדה זולה. אתה לא יכול להתווכח עם זה (אתה לא! לא לא לא!) - הם באמת נהנים יותר ולכן יש יצרנים שמייצרים מוצרים כאלה לאנשים כאלה. לכן עבורם אופני סינגל ספיד יקרים הם יותר מהנים מאופני סינגל ספיד זולים. אתה לא רוצה אל תקנה. אל תעמוד ליד הפלוטון של אלה שיכולים להרשות לעצמם ותצעק פלצנים. הם מזיעים את אותה זיעה, מתאמצים מאוד ועולים את אותן עליות וחלקם תחרותיים יותר או פחות.

את אותם נימוקים אתה יכול לנמק בכלל על אופניים יקרים. עובדה אחת יש לכך שגם אתה אוהב יקר (אבל בזול). קנית מותג יוקרתי במחיר מוזל. עדיין הצטרפת לרוכשי המותג ואני בטוח שכשאתה בשבילים אתה לא מספר לכל מי שחולף על פניך שהם עלו לך פחות. כמו שכל העולם לא מספר שהוא לובש מכנסי ליווי´ס מזוייפים גם אם הם מחזיקים יותר מעמד.

אופנה זה משהו שאתה יכול להצטרף אליו ברמות כאלה או אחרות, בדלת האחורית או הקדמית. הבעיה היא לא האופנה והיא דווקא מתחילה במקום אחר לחלוטין. אופנה דווקא קיימת פחות בקצוות. אבל זה דיון אחר לחלוטין.

חזרה לפורום