הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/25/2006 12:37:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  roee ___ עם תוכן  יעדים אישיים לרכוב הלא מקצועי
נושא: יעדים אישיים לרכוב הלא מקצועי תאריך: 9/25/2006 12:37:00 AM
מחבר/ת: roee ___

אהלן פורום יקר, אני קורא פה כבר כמה זמן וסוף סוף נרשמתי כי יש לי שאלה שמצקיה לי.

קצת רקע : אני בן 22 ובכושר לא רע.
תמיד עסקתי בספורט בעיקר באומנויות לחימה וחדר כושר. כנער רכבתי הרבה על אופניים בשכונה ולבית הספר.
רק בחצי שנה האחרונה חזרתי לאופניים אחרי כשש שנים שבהן פחות רכבתי.
בחצי שנה האחרונה הספקתי לרכב בכמה טיולים בארץ ובטיול אופניים באירלנד עם חבר ( לא משהו רציני רכבנו כ350 ק"מ בכחמישה ימים למרות שהיה חוויה מדהימה).

אני רוכב במהלך השבוע שלוש פעמים כ25~15 ק"מ (זה יוצא לבסיס וחזרה נוח מאד :) ) ובנוסף עושה שני אימונים בני כשעתיים של אומנות לחימה ושני אימונים של חדר כושר (שעה וקצת)/שחייה (חצי שעה) מה שיוצא באותו השבוע ( אני עדיין בצבא מה שלפעמים מכתיב לוז לא נוח ).

אין לי זמן להצטרף לקבוצה מסודרת לאימונים, עם זאת אני מאד נהנה מהרכיבה, הטיול אופניים בחול וגם בארץ היו חוויה נהדרת.

לאחרונה אני שוקל להצטרף לטיולים כאלה או אחרים, לדוגמה לרכיבה העממית במצפה רמון בסוכות (80 קמ רכיבה עממית על כביש )
ורוכב ישראל נשמע לי מדהים.

מצד שני אני די ראלי, אני יודע ששמונים קמ ביום זה משהו שכבר עשיתי ואני כנראה מסוגל, ומצד שני רוכב ישראל זה קצת OVERKILL בשבילי כרגע.

השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לבנות כושר שיספיק לדברים כמו רוכב ישראל בלי להתאמן ברכיבה ארוכה כמה פעמים בשבוע ? השיטה שלי להכניס ספורט במהלך היום יום היא לנסות לדחוף את זה כחלק מדברים אחרים (נניח להגיע לבסיס 7 קמ כל כיוון במקום ברכב באופניים , סידורים באופניים וכו´).

השאלה היא האם זה מספיק ומה אפשר לעשות עם המצב שלי כי זמן לאימונים קבועים עם קבוצה אין לי....

תודה רבה
רועי.

חזרה לפורום