הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

12/3/2006 11:55:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צחי פדידה עם תוכן  לא יודע מי
נושא: לא יודע מי תאריך: 12/3/2006 11:55:00 AM
מחבר/ת: צחי פדידה

לא יודע מי אמר את זה שתוסף חלבון מעמיס על הכליות...
זה בסך הכל גבינה שעברה סינון.
הסיבה לתוסף חלבון היא בגלל שזה זול יותר מלאכול את אותה הכמות וגם בגלל שזה נספג קצת יותר מהר. לא מדובר פה בסטרואידים אנאבולים וזה אפילו לא קריאטין.
אם אתה לא הולך לחד"כ ואין עליך תוספי חלבון אז אין סיבה לרוכבי אופניים לקנות את זה, אלא אם כן הם רוצים לחסוך כי הם לא אוכלים בשר וכד´, כל אחד והסיבות המוזרות שלו. אפשר להסתפק, לדוגמא בעוף וכד´. במקרה שלי, פשוט יש לי עודפים מהתקופה שניפחתי שרירים בחד"כ.

אם רוצים אפשר להוסיף סוכר ענבים שאפשר למצוא בכל סופר כי זה בעצם מזון לתינוקות בעיקר. :) אפשר גם טבעי לדוגמא מלון ו2-3 תמרים בבלנדר במקום כל המשקאות המוזרים לרכיבה.

בשביל פחממות תאכל פסטה,אורז,תפוחי אדמה, מוצרי חיטה אחרים כמו לחמים...
זה דווקא כדאי לאכול מנה לפני הרכיבה בבוקר ואחרי כדי להשיב את מה שאיבדתה.
למרות שאישית אני לא מספיק להתארגן לפני הטרמפ אז אני תופס כמה עוגיות (לא בריא אני יודע) דבש.

לגבי קריאטין. בדר"כ אין צורך אלא אם אתה מתאמן כבד ותחרותי וגם אז לא בטוח. זה מיועד יותר לאימוני התנגדות אז גם ספורטאים כמו שחיינים משתמשים בזה חוץ מהחדר כושר. לגבי אופניים, לא שמעתי על שימוש בזה אבל אני משער שזה אפשרי במקרים כמו של המתחרים של ארמסטרונג עם קאדנס נמוך משלו שעובדים יותר על כח.

חזרה לפורום