הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

1/24/2007 3:38:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  דניאל עם תוכן  Scott Voltage YZ2
נושא: Scott Voltage YZ2 תאריך: 1/24/2007 3:38:00 PM
מחבר/ת: דניאל

שלום, אני די חדש כאן בהרים אם אתם שמים לב ולא מזמן קניתי את ה-YZ2 של קסוט.
האופניים מוגדרים לפי סקוט כדירט \ אורבן "Machines for stomping big airs and riping aggressive lines. Timo´s weapon of choise against huge backflips".

אני בחרתי אותם בגלל שאני די ´מתעלל´ והשלדה שלהם חזקה מאוד עפ"י השמועות, בגלל שהם פשוט טיל, האצה מטורפת וטיפוס לא מהעולם הזה וגם בגלל בעיות תקציב.
3000 שקל גג, ואופניים שיתאימו לסגנון הרכיבה שלי אמרו לי שאני לא אמצא בסכום הזה, אז נאלצתי להתפשר על משהו חזק שיוכל לסבול בשקט דרופים לא מטורפים אבל לא כאלה קטנים וכמובן מסוגל לסוע בשטח גם אם הוא לא ממש מיועד לכך.

בנתיים, אין תלונות, הפרופורציות קצת מוזרות (לי לפחות) והאופניים מרגישים קטנים גם אם הם למידה שלי, אני שוב אומר, האצה וטיפוס מטורפים, האופניים שוקלים בסביבות ה-16 אבל מרגישים ממש פחות והם אמנם לא מוגדרים כאופני שטח אבל נראה לי שבכיף אפשר לעשות איתם רכיבת XC.

עכשיו לכמה שאלות שיש לי, מישהו התנסה פעם עם האפניים האלה? שמע עליהם? יודע את המגבלות? האם זאת הייתה קנייה מוצלחת או שהייתי יכול להשיג יותר במחיר (2500 שקל)? עשיתי טעות שקניתי אופני דירט \ אורבן לרכיבה עירונית ושטח (אני שוב חוזר, לי אמרו שב-3000 שקל אני לא אמצא משהו, Iron Horse Warrior מינימום והם ממש מחוץ למסגרת התקציב)?

תודה מראש :D

חזרה לפורום