הרים - אתר האופניים הגדול בישראל


טקסט הודעת פורום

1/31/2007 8:40:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רון האיש הזקן עם תוכן  יש לך הרבה אפשרויות
נושא: יש לך הרבה אפשרויות תאריך: 1/31/2007 8:40:00 AM
מחבר/ת: רון האיש הזקן

את יכולה ללכת על אופניים יעודיים, יש בארץ 3 חברות שיביאו לך את מה שאת רוצה במחיר של כ 5000 ש"ח וצפונה.
Jamis Aurora - פני לסלאלום אופניים
Trel 520 פני ל CTC
שניהם אופני פלדה
Cannondale סדרה T דגמי T800 / T2000 שלדת Caad אלומיניום - מזלג קדמי מפלדה.
לTrek 520 יש מעבירי הילוכים מיושנים אבל מאד אמינים.
כולם אופניים בהזמנה מיוחדת זמן המתנה כחודשיים.

אלו אופניים יעודיים לתיור ויש להם את כל מה שצריך, משלדה שמסוגלת לשאת כ 150-180 ק"ג (רוכב + מטען + משקל עצמי) למרחקים עצומים כולל כנפיים מיתקונים לסבלים תאורה וכו´.

יותר פשוט וקל ובטח זול לקחת אופני הרים, זנב קשיח, אם אפשר דגם ישן עם רכיבים איכותיים למדי (בעיקר בתחום ההילוכים שרשרת הבלמים והצירים) ולהסב אותם לרכיבת תיור. לשים רב לב שיש להם חורים להתקנת סבל אחורי לפחות.
אין צורך בדרך כלל לרכב ברכיבת תיור עם צמיגי שטח, זה לא נוח, ורצוי להחליף לצמיגי 26 יעודיים לכביש או כביש/שטח. יש סוגים רבים וטובים.
על המזלג הקדמי אפשר לחבר סבל בכל מקרה, גם אם מדובר במזלג שיכוך.


יש ברשת המון חומר על רכיבת טורינג וכל מה שצריך לעשת זה לחפש. זה יגזול ממך זמן רב אבל גם יעצים את החלום ויראה לך שאם כל כך הרבה אנשים עושים את זה כנראה יש בזה משהו וגם... שזה לא כל כך קשה.

בהצלחה ואולי ניפגש בקיץ בצפון ספרד... :D
(:




חזרה לפורום