הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

1/31/2007 3:11:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רון האיש הזקן עם תוכן  SUPER SPORT 06 - Schwinn - אופניים ראויים
נושא: SUPER SPORT 06 - Schwinn - אופניים ראויים תאריך: 1/31/2007 3:11:00 PM
מחבר/ת: רון האיש הזקן

אלו אופניים טובים במחיר מפתיע לטובה.

אין צורך להתרגש יותר מדי מחומר השלדה. הדיון מה יותר מתאים לטורינג סגסוגת פלדה או סגסוגת אלומיניום לא התחיל היום והוא לא יסתיים פה. לכל אחד יש טיעונים טובים לכאן ולכאן.
השויין סופר ספורט שראית הם אופניים מצויינים במחיר הוגן מאד ואפילו מפליא למדי. כשראיתי אותם בחנות הדגל של רוזן את מינץ בתל-אביב לפני ימים אחדים, מאד מצא חן בעיני שיש להם מקום לחבר סבל קדמי (הברגות בחלק החיצוני של המזלג) וגם מאחור הכל מותאם באמת להתקנת סבל. זה טוב מאד לאופני תיור.

מה שלא מצא חן בעיני זה דווקא מעבירי ההילוכים על הכידון שנראו לי חלשלושים מדי לנסיעה ארוכה - ועמוסה ואני לא בטוח שהגלגלים הם שיא העמידות. אבל הבטיחו לי שאין בעיה להחליף במעמד הקניה, לזכות עבור החלק הישן ולשלם רק עבור ההפרש בין החלק הישן לחלק האיכותי יותר. וזה טוב והוגן. מעבר לכך, תיור ראשון זה לא Expedition להימליה.

אם זה הטורינג הראשון שלך, אז בהסתייגות שכתבתי אלו בהחלט אופניים ראויים. בגלגלים אפילו לא הייתי נוגע בשלב הזה רק לבדוק מעת לעת בסוף יום רכיבה שהכל שם בסדר, בלי חופשים בצירים וכל השפיצים שלמים מתוחים כראוי וישרים.

ראוי להיכנס גם לסלאלום וגם ל Bike Club ראיתי שם אופני עיר או "היבריד" שיכולים להתאים לטורינג במחירים דומים. החנויות נמצאות אחת ליד השניה בצד הצפוני של רחוב החשמונאים בתל-אביב.

חזרה לפורום